Με αφορμή τα όσα αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης για την περίοδο των περιοδικών και τους παπαράτσι στην εκπομπή «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να αποκαλύψει για πρώτη φορά τη δική του εμπειρία και όσα έχει βιώσει στο παρελθόν.

Δείτε ακόμη - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στον "Όμορφο κόσμο" του


Περίμεναν να δούνε με ποια γυναίκα θα βγω

«Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα όταν κοιμούνται έξω από το σπίτι σου αυτοκίνητα για να περιμένουν να δούνε με ποια γυναίκα θα βγεις ή θα μπεις. Εμείς κρυβόμασταν στα πίσω καθίσματα, μπαίναμε από το γκαράζ, φορούσαμε περούκες και βάζαμε άλλα ρούχα εγώ κι η σύντροφος εκείνης της περιόδου. Ήμασταν σκεπασμένοι με κουβέρτες και είναι πράγματα που δεν τα έχω πει» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Μας φωτογράφησαν από το απέναντι μπαλκόνι

«Πρέπει να σου πω ότι είχα την ευκαιρία να πάρω ένα τεράστιο ποσό, που δεν το κυνήγησα ποτέ. Σε εμένα έκαναν το χειρότερο. Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το μπαλκόνι απέναντι από την πολυκατοικία που χτιζόταν. Αυτό ήταν καλοκαίρι. Ήταν καλοκαίρι και ανοιχτά τα τζάμια -όχι και σε κάποια ερωτική στιγμή. Αυτό ότι βγάζεις μέσα στο σπίτι του άλλου είναι παράνομο. Πήρα τότε στη διευθύντρια του περιοδικού και έπαθε σοκ» αποκάλυψε ο παρουσιαστής.


Καμία φορά λένε ότι το κάνεις επίτηδες

«Αυτό με πονούσε πολύ. Έχει τύχει να βγω με μία πολύ ωραία κυρία για φαγητό πριν από 15 χρόνια. Δημοσιεύθηκε, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να της εξηγήσω. Καμία φορά λένε ότι το κάνεις επίτηδες γιατί ξέρεις. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση γιατί δεν ξέρουν τη δουλειά μας. Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα γιατί ποτέ δεν πίστεψε ότι εγώ δεν ήξερα ότι θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.