Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα και του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, έχει έρθει στην επιφάνεια η σχέση των δύο γυναικών.

Δείτε ακόμη - Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: "Από νύφη έγινες προξενήτρα;" – Η on air αντίδραση στο υπονοούμενο (Βίντεο)

Κατερίνας Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα όχι μόνο είχαν φιλική σχέση, αλλά και η πρώτη σε πρόσφατες δηλώσεις της, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως δεν «η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο».

Δείτε επίσης - Δανάη Μπάρκα: Όταν έκανε φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου (Βίντεο)

Η φημολογία στα media ότι η Δανάη Μπάρκα δεν είναι μόνο φίλη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό. Στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει μέσα από την εκπομπή της: «Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και τα παιδιά μια χαρά κάνανε παρέα, συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ή ο Φίλιππος. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

Ίσως ενδιαφέρει - Κατερίνα Καινούργιου: "Είναι στενοχωρημένη με την Μπάρκα, ήταν δικός της άνθρωπος", λέει η Τσιμτσιλή (Βίντεο)


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Τότε που η Κατερίνα και η Δανάη είχαν τέλειες σχέσεις

«Είσαι η βασίλισσά μου, η θεάρα μου» έλεγε η Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα.
Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο οι άλλοτε φίλες, ανταλλάσσουν λόγια αγάπης, η μία προς την άλλη. «Βασίλισσά μου, να χαίρεσαι τη μανούλα σου» λέει η Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα. Οι δυο τους γελούν. Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα της εύχεται «να χαίρεσαι τα παιδάκια σου» και η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» της είπε «δεν έχω παιδάκια, την μπουκίτσα σου εσύ (τον σκύλο της) και τη μανούλα σου μαζί, βασίλισσά μου, θεάρα μου».

Δείτε και αυτός - Ειδύλλιο Φίλιππου Τσαγκρίδη με Δανάη Μπάρκα: Το "κρυφό" ραντεβού, οι εξηγήσεις και τα φιλιά

Δείτε το βίντεο στο TokΤοκ:

@mix_toking

♬ πρωτότυπος ήχος - Mix Toking


Όταν η Κατερίνα Καινούριου έλεγε πως η Δανάη Μπάρκα δεν θα έκανε ποτέ κάτι με τον πρώην σύντροφό της