Ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε μια αναφορά στο coming out που έκανε το 2020, αλλά και την αφορμή που τον ώθησε στο να το πει δημόσια τη σεξουαλικότητά του.

Δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, είπε στην κάμερα του «Breakfast@Star» ότι: «Το δημοσιοποίησα το 2020. Οι αφορμές ήταν πολλές. Καταρχάς, ένας λόγος που δεν το έκανα πιο πριν ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσουν. Όταν μου είπαν ότι "είμαστε πάρα πολύ εντάξει πες ό,τι θέλεις", μετά είχα και εγώ το ελεύθερο».


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Στην πορεία, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε, τι του είχε πει ο τότε σύντροφός του και τον έκανε να σκεφτεί πιο έντονα, το να κάνει coming out δημόσια.

«Νομίζω ότι με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου. Μου είχε πει σε κάποια φάση "ναι αλλά ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με το ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός είναι πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος". Δίκιο είχε, οπότε λέω έτσι είσαι, τώρα θα δεις» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στις ίδιες δηλώσεις, ο Γιώργος Καπουτζίδης παραδέχτηκε ότι αυτή την περίοδο είναι μόνος στην προσωπική του ζωή.

1-giorgos-kapoytzidis-instagram

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να κάνει 
οικογένεια, ο ηθοποιός απάντησε ότι: «Ανοιχτός είμαι στο να κάνω οικογένεια, νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με το πώς είσαι. Τώρα η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε μια ήσυχη ζωή εδώ και είναι δύσκολο να γίνει μια αλλαγή», είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.


Να ερωτευτώ και να μένει Αργεντινή;

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό, ως καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε πει για πρώην σχέσεις του: «Έχω κάνει τρέλες να πηγαινοέρχομαι με αεροπλάνα. Πεθαίνω για αυτό το πράγμα, είναι το καλύτερό μου. Να ερωτευτώ τον άλλο και να μένει Αργεντινή; Μου αρέσει πάρα πολύ. Στις άλλες χώρες τα πάω καλά, στην Ελλάδα δεν τα πηγαίνω», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Εγώ νόμιζα ότι τα έφτιαξα με τον Χρήστο Μελίτη

Αναφέρθηκε επίσης, σε πρώην σύντροφό του και αποκάλυψε την ατάκα που του είχε πει. «Εμένα μου φαίνεται ότι είμαι απλά ο Γιώργος. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο άλλος με βλέπει κάπως αλλιώς» τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Μου έχει πει ο τελευταίος σύντροφός μου, που τον αγαπώ πολύ και με αγαπά, ότι εγώ νόμιζα ότι τα έφτιαξα με τον Χρήστο Μελίτη από την Εθνική Ελλάδος και τελικά τα είχα φτιάξει με τον Χοσέ από τις Σαββατογεννημένες. Αυτό είναι το πιο αστείο, γιατί νόμιζε ότι θα γνωρίσει έναν σοβαρό άνθρωπο, συγκροτημένο», υπογράμμισε τέλος ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: