Η Χρύσα Παπαϊωάννου είναι η κόρη του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Γιάννη Παπαϊωάννου και φίλη της Καίτης Γκρέυ, που μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας.

Δείτε ακόμη - Καίτη Γκρέυ: Στη ΜΕΘ του Ωνασείου σε κρίσιμη κατάσταση (Βίντεο)


Τη μεταφέραμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

«Ήμουν μαζί της εχθές το βράδυ όταν τη μεταφέραμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, δεν ήταν μόνη της. Μας ειδοποίησε η νύφη της ότι δεν είναι πολύ καλά, θορυβηθήκαμε και πήγαμε μαζί της. Όντως είναι κρίσιμη η κατάστασή της αλλά με τη θετική σκέψη και φροντίδα των γιατρών πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», ανέφερε αρχικά η Χρύσα Παπαϊωάννου.


Η Καίτη Γκρέυ είναι αγωνίστρια και θα τα καταφέρει

«Είχε μια οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής και μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτά αντιμετωπίζονται τώρα, έχει ήδη τακτοποιηθεί το κομμάτι της κολπικής μαρμαρυγής. Ο ρυθμός της είναι πιο καλός, φυσιολογικός. Περιμένουμε να δούμε πώς θα τα πάει με τη λοίμωξη αλλά η Καίτη είναι αγωνίστρια και θα τα καταφέρει», πρόσθεσε στη συνέχεια η Χρύσα Παπαϊωάννου για την Καίτη Γκρέυ και την περιπέτεια με την υγεία της.

Δείτε επίσης - Καίτη Γκρέυ: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ωνασείου


Είναι στην εντατική και η κατάστασή της είναι σταθερή

«Παρότι είναι στην Εντατική η κατάστασή της είναι σταθερή και όχι διασωληνωμένη. Πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά αύριο. Μας ενδιαφέρει να είναι καλά και να γιορτάσουμε τα γενέθλιά της τον Μάιο, που κλείνει τα 100», είπε τέλος η Χρύσα Παπαϊωάννου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Καίτη Γκρέυ - Μιλάμε για ένα θαύμα

Ο επιστήθιος φίλος της Καίτης Γκρέυ, Νίκος Νικολιζάς, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση της υγείας της γνωστής τραγουδίστριας, η οποία νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.