Όπως είπε η Δανάη Μπάρκα μέσα από το «Πάμε Δανάη», αφορμή για την παράφραση και τα σχόλια που δέχτηκε στα social media υπήρξε μία συζήτηση πέντε δευτερολέπτων που είχε on air με τον σεφ της εκπομπής Τίμο Ζαχαράτο πριν από 3 ημέρες.

Δείτε ακόμη - Όταν η Κατερίνα Καινούριου έλεγε πως η Δανάη Μπάρκα δεν θα έκανε ποτέ κάτι με τον πρώην σύντροφό της (Βίντεο)


Αγαπάω τα social media και τα χρησιμοποιώ

«Τα social media και οι άνθρωποι γενικά είναι ένα μέσο που λύνουν και γιγαντώνουν παθογένειες, και καλά κάνουν. Έχουν αλλάξει καταστάσεις μιας ολόκληρης χώρας μέσω αυτών. Είμαι ένας άνθρωπος που τα χρησιμοποιεί, τα αγαπάω όταν εκείνα βοηθούν», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.


Είναι λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα

«Όταν παραφράζεται κάτι, ειδικά σε ανθρώπους που μία ώρα πριν έχουν παίξει -λέω- για το θέμα των Τεμπών, όταν έχουν ασχοληθεί οι άνθρωποι της συγκεκριμένης εκπομπής και όταν έχουμε αποδείξει και παροτρύνουμε τους πάντες να μην ξεχνάμε να μιλάμε για τα Τέμπη, θεωρώ ότι είναι λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι που έχει παραφραστεί και έχει βασιστεί σε προχθεσινή συζήτηση», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Είμαστε άνθρωποι, το ξεχνάμε καμιά φορά

Η Δανάη Μπάρκα ζήτησε από την κοινωνία να παραμείνει συγκεντρωμένη στο έγκλημα των Τεμπών.

«Όλοι δείχνουμε έμπρακτα τι είμαστε, τι προσπαθούμε να κάνουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους ανθρώπους που έμειναν πίσω, υποφέρουν και σηκώνουν το βάρος για να συνεχιστεί η ζωή τους».

«Όταν νιώθεις ότι είναι κατάφωρη αδικία… Είμαστε άνθρωποι, το ξεχνάμε καμιά φορά», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα σχετικά με την παρέμβασή της στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: