Ο Νίκος Γκέλια θυμήθηκε τις προδοσίες που έχει βιώσει σε σχέσεις του, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello», και στον Γιάννη Βίτσα.

Μετά από σχετική με την προδοσία ερώτηση που δέχτηκε, ο ηθοποιός απάντησε χωρίς περιστροφές.

1-nikos-gelia-1


Πίστευα ότι όλα ήταν υπέροχα μεταξύ μας

«Με γυρίζεις πολλά χρόνια πίσω. Στον εφηβικό μου έρωτα. Πίστευα ότι όλα ήταν υπέροχα μεταξύ μας, αλλά εκείνη μου ζήτησε να χωρίσουμε. Αργότερα έμαθα από τρίτους ότι γνώρισε κάποιον άλλο και πήρε την απόφαση να με χωρίσει. Το συναίσθημα της προδοσίας το έχω ζήσει αρκετά», εκμυστηρεύτηκε αρχικά ο Νίκος Γκέλια.


1-nikos-gelia-3


Στην πορεία, ανακάλεσε στη μνήμη του, πρώην σύντροφό του που διατηρούσε παράλληλη σχέση με άλλον άντρα.


Μετά τη Μύκονο δώσαμε τέλος στη σχέση μας

«Έχω άλλο ένα περιστατικό να θυμηθώ με την πρώτη μεγάλη μου σχέση. Της είχα βρει δουλειά σε μία διαφημιστική εταιρεία. Πήγε στη Μύκονο για ένα διαφημιστικό και γυρνώντας έγινε απόμακρη. Ύστερα από αυτό, με πολλές συνοπτικές διαδικασίες γιατί και για εμένα είχε τελειώσει, δώσαμε τέλος στη σχέση μας. Δυο τρεις μήνες μετά ένας γνωστό με ρώτησε από που την ήξερα. Του είπα ότι ήμασταν μαζί για δύο χρόνια κι αυτός μου αποκάλυψε ότι το διάστημα που είχαμε σχέση, εκείνη ήταν και με τον διευθυντή παραγωγής της διαφημιστικής» κατέληξε ο Νίκος Γκέλια.

1-nikos-gelia-5