Ο Μάκης Δελαπόρτας δεν ασχολείται μόνο με τη συγγραφή, αλλά και με τη συλλογή των τραγουδιών του σινεμά.

«Πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση γίνεται ένα τέτοιο μεγαλειώδες αφιέρωμα για την εποχή αυτή και τους σημαντικούς καλλιτέχνες της. Θυμίζει τις παλιές καλές εποχές του ελληνικού τραγουδιού, που για να τραγουδήσεις σε εκείνα τα φεστιβάλ έπρεπε να διαθέτεις φωνή», είπε.

Για την Ζωζώ Σαπουντζάκη δήλωσε πως ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας της και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

«Έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί της. Είχα πάει στο νοσοκομείο, την είδα, τραγουδήσαμε, θυμηθήκαμε… Όλα καλά, είναι στο στάδιο της ανάρρωσης. Η Ζωζώ είναι γερό σκαρί και γρήγορα θα είναι όρθια επί σκηνής».

Όπως αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας, όταν είχε πάει με την Ρένα Βλαχοπούλου στο Ciao ANT1 της Ρούλας Κορομηλά, η μεγάλη κωμικός δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί το κοινό γελούσε μαζί της. Όσο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκάλυψε πως ποτέ δεν της άρεσε ο εαυτός της και είχε πάντα παρατηρήσεις.

«Η Αλίκη είναι ξεχωριστή περίπτωση. Σε όποια εποχή και να γεννιόταν θα ξεχώριζε. Ήταν ένα αστέρι που έλαμπε και στην καθημερινότητα. Τέτοια λαμπερά άτομα έχω δει πολλά σε αυτή τη δουλειά, σήμερα δεν ξέρω αν υπάρχουν. Η εποχή φταίει, τρέχει με τρελούς ρυθμούς και δεν μπορεί να μυθοποιηθεί κανείς, γιατί δεν υπάρχει χρόνος».

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Δήμο Ηλιούπολης ο Μάκης Δελαπόρτας ετοιμάζει μία αφιερωματική βραδιά στον Νίκο Φώσκολο με αφορμή την 10η επέτειο από τον θάνατό του.


Πηγή: MEGA