Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια Σου», η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που αφορούν ομόφυλα ζευγάρια και τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίζεται ο γιος της.

Δείτε ακόμη - Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι "δυσκολίες" με τους γιους της μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά (Βίντεο)


Είναι δεδομένο ότι οι οικογένειες έχουν διάφορες μορφές

1-katerina-papoytsaki-instagram-1
«Έχω συζητήσει με τον γιο μου, Μάξιμο. Τι πώς θα αντιδράσει; Τι είναι αυτά τα πράγματα για όνομα του Θεού. Ο Μάξιμος κι εγώ έχουμε φίλους που είναι δυο μπαμπάδες, όπως ο Μιχάλης ο Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής, άνθρωποι που είναι δίπλα μας και έχουμε κάνει διακοπές μαζί. Ούτε γίνεται λόγος, ούτε συζήτηση, είναι δεδομένο για μας ότι οι οικογένειες έχουν διάφορες μορφές, δεν το συζητάμε. Του είπα και για τον νόμο που ψηφίστηκε, τα πάντα και χάρηκε», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.


Για τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος ασχολήθηκε με την προώθηση της ψήφισης του νομοσχεδίου, η ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια.


Θα έβλεπα το Γιώργο Καπουτζίδη στην πολιτική

«Τον λατρεύω είναι ίνδαλμα, ένας άνθρωπος που πολιτικοκοινωνικά ο λόγος του με βρίσκει απολύτως σύμφωνη και η άποψή του. Θα τον έβλεπα στην πολιτική και μακάρι να πάει. Έχει σίγουρα πολιτικό λόγο, θα ήταν στις επιλογές μου», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: