Ο Νίκος Βουρλιώτης αναφέρθηκε στις πρώτες στιγμές που έζησε με την κόρη του όταν ήρθε στον κόσμο, καθώς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμα-δες» την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.

Δείτε ακόμη - Νίκος Βουρλιώτης: Ψέλνει στον επιτάφιο εκκλησίας στην Αγία Βαρβάρα (Βίντεο)


Δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζω

«Θυμάμαι πάρα πολύ έντονα και πολύ χαρακτηριστικά, δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζω, ότι την ημέρα που γεννήθηκε υπήρχε μια στουντιακή εκκρεμότητα. Ηχογραφούσαμε τότε το "Καληνύχτα Ελλάδα" και είναι το πρώτο βράδυ στο νοσοκομείο. Μετά από όλη την ημέρα που έχω περάσει εκεί, αποφασίζω στις 9 η ώρα να πάω στο στούντιο. Έχω πάρει μια πολύ καινοτόμα, για μένα, να ηχογραφήσω μέσα στο κομμάτι ένα στιγμιότυπο με κλαρίνο», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Βουρλιώτης.

Έκλαιγα σαν να μην υπάρχει αύριο

«Έρχεται ο μουσικός, που έπαιζε κλαρίνο, με ρωτάει τι να παίξει και του απάντησα "ό,τι θες". Ξεκινάει γύρω στις 10 να παίζει και μέχρι τις 11:30 κλαίω σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το πως ξεκλειδώνει το συναίσθημα, πως ξεκλειδώνει η ψυχή», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Νίκος Βουρλιώτης.

«Πως πολλές φορές, ακόμα και μεις που είμαστε εκπαιδευμένοι να εκφραζόμαστε μέσα από τις λέξεις, παθαίνουμε αυτό που λένε στο θέατρο "σεντόνι". Δεν έχεις να πεις τίποτα», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Νίκος Βουρλιώτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Νίκος Βουρλιώτης: «Η Δέσποινα είναι αυτή που με παρακινεί να δημιουργήσω πράγματα»