Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός,  Θοδωρής Αθερίδης απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα social media.

«Από το 2015 που κάτι άλλαξε στο εσωτερικό μου, ο πνευματικός μου μου απέδειξε ότι αυτό που κάνω είναι σημαντικό. Μου είπε ότι η δουλειά μου είναι πιο σημαντική από την δική του και διαφώνησα. Δεν είχα ανέκαθεν πνευματικό. Μου είπε πως έρχεται ο κόσμος σε μένα με ανοιχτή καρδιά και μυαλό και να προσέχω τι τους «ταΐζω». Με έκανε να πιστέψω ότι αυτό που κάνω είναι σημαντικό και ότι έχω ευθύνη απέναντι στον κόσμο», είπε αρχικά ο  Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είπε στη συνέχεια: «Όσο μεγαλώνεις αρχίζεις να πετάς πράγματα. Κρατάς την ουσία των πράγματων. Δεν πετάω όμως ανθρώπους. Αν κάποιος δεν με συμπαθεί΅, δεν θα το κυνηγήσω. Απελευθερώθηκα από να θέλω να είμαι αγαπητός σε όλους, όσοι είναι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μην σε συμπαθεί ή όχι. Έχω πάρει τόση αγάπη από τον κόσμο που και να μην με αγαπήσουν, μου φτάνει».

Κλείνοντας, ο  Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε: «Δεν φοβάμαι τα social media. Τα φοβήθηκα στη φάση της πολιτικής διχαστικής περιόδου ήταν όλη η κοινωνία στα κάγκελα. Υπήρχαν καρκίνοι, δεν τολμούσες να πεις κάτι… Και βέβαια τα “έφαγα” κι εγώ, όπως όλος ο κόσμος. Δεν φοβήθηκα για τη σωματική μου ακεραιότητα, απλά φοβήθηκα το πόσο ανεξέλεγκτο είναι το πράγμα και ο θυμός. Μετά κατάλαβα ότι δεν φταίω εγώ, όταν άλλοι μου εκφράζουν το μίσος τους. Τα social media στηρίζονται στον διχασμό».