Η Έλενα Χαραλαμπούδη, η viral μαμά του YouTube και του Tik Tok με τα χίλια πρόσωπα!

Η ηθοποιός, Έλενα Χαραλαμπούδη μιλάει στην εκπομπή «Ελένη» και την Άννα Πανταζή για την εικόνα της «τέλειας» μαμάς του Ιnstagram που έχει καταρρίψει, αναδεικνύοντας πώς είναι στην πραγματικότητα μια σύγχρονη μαμά.

«Πρώτα από όλα είμαι μαμά, μετά ηθοποιός και μετά Youtuber.Στα social media υπήρχε μόνο η εικόνα της «τέλειας μαμάς» και βλέπαμε ότι ο κόσμος ήθελε να δει κάτι πιο πραγματικό. Μου στέλνουν μηνύματα μαμάδες και λένε ότι μέσα από τα βίντεο μου εκφράζονται και νιώθουν πιο απενεχοποιημένες» αναφέρει αρχικά η Έλενα Χαραλαμπούδη.

«Ο σύντροφός μου είναι ακριβώς το αντίθετο από εμένα. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και έτσι υπάρχει μια ισορροπία στο σπίτι. Η κόρη μου έχει καταλάβει ότι είμαι ηθοποιός και υποδύομαι ρόλους. Της αρέσουν πολύ τα βίντεο μου».

H Έλενα Χαραλαμπούδη λέει πως το «Just Georgia» προέκυψε όταν πήγε καλεσμένη η Ζέτα Δούκα. «Σε αυτή τη στήλη «σπάμε» τα στερεότυπα. Στο Just Georgia υπάρχει αυτοσχεδιασμός αλλά έχουμε συμφωνήσει με τις καλεσμένες για τι πράγματα θα μιλήσουμε. Η αναγνωσιμότητα μέσα από το youtube μου έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω στην παράσταση Μίξερ στο θέατρο».