Η Άννα Κουτσαφτίκη, η Ξένια από το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» ανέφερε τους λόγους της επιτυχίας της σειράς και μίλησε για το ενδεχόμενο ενός νέου κύκλου.

Η ηθοποιός Άννα Κουτσαφτίκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star».

Αρχικά, η Άννα Κουτσαφτίκη ανέφερε: «Οι μνήμες από την παιδική μου ηλικία που με έχουν στοιχειώσει είναι κόσμος στο σπίτι, αστεία και ελληνικές ταινίες».

Για τη σειρά, η Άννα Κουτσαφτίκη πρόσθεσε: «Στη "Μουρμούρα" περνάμε φανταστικά, είμαστε όλοι πολύ δεμένοι. Είναι μια πολύ ωραία συγκυρία. Με τον συμπρωταγωνιστή μου, Σπύρο Τσεκούρα, ήμασταν μαζί και στη δραματική σχολή. Φυσικά και έχουμε τσακωθεί πριν από γύρισμα, αλλά όχι τόσο συχνά και δεν κρατάμε γενικά μούτρα γιατί αγαπιόμαστε πολύ βαθιά».

Η Άννα Κουτσαφτίκη είπε στη συνέχεια: «Στον ρόλο μου στη "Μουρμούρα" βάζω στοιχεία της μητέρας μου και όχι δικά μου. Αυτό με τα χέρια και τις έντονες εκφράσεις. Κάνω ψυχοθεραπεία μέσω της Ξένιας. Το μυστικό της επιτυχίας είναι τα καλά συστατικά να μαγειρευτούν σε μια καλή κατσαρόλα, έτσι το λέω εγώ. Είμαστε σε συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, όπως και κάθε χρόνο. Δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Δεν μπορούν όλα να κρατήσουν για πάντα. Δηλαδή στη φύση των καλλιτεχνών είναι η μονιμότητα, το καινούργιο, το να θες να κάνεις άλλα πράγματα. Όταν ο κόσμος μας σταματάει και μας ευχαριστεί, γιατί ζούμε σε καιρούς που είναι δύσκολοι, νιώθω ότι επιτελώ έναν κοινωνικό σκοπό, έναν σκοπό που και από το θέατρο αυτόν επιθυμώ».