Δηλώσεις για τον Κωνσταντίνο Βασάλο έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»


Έχει χάσει το μέτρο ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο στιχουργός  ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής υποστήριξε πως ο πρώην παίκτης του «Survivor» έχει χάσει το μέτρο τα τελευταία δύο χρόνια. Αφορμή στάθηκε το βίντεο που είχε κάνει ο personal trainer, στο οποίο σχολίαζε τα διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα της τηλεόρασης.

Είπα την άποψή μου, για τον Βασάλο και συμφώνησαν πολλοί

«Τα σχόλιά μου σχετικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είχαν να κάνουν με ένα βίντεο που έκανε, όπου σχολίαζε την τηλεόραση. Είπα την άποψή μου, είδα ότι συμφώνησαν πολλοί άνθρωποι με την άποψη που είχα εκφράσει εγώ τις επόμενες μέρες και ο Κώστας Τσουρός, και πολλοί άλλοι», ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε ακόμη - Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με ενόχλησε που ειπώθηκε ότι δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη» (Βίντεο)


Δεν μπορούμε να λάβουμε υπόψη τα σχόλιά του ως απλού τηλεθεατή

«Όταν είσαι άνθρωπος της τηλεόρασης, γιατί ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πλέον άνθρωπος της τηλεόρασης, δεν μπορούμε να λάβουμε υπόψη τα σχόλιά του ως τα σχόλια ενός απλού τηλεθεατή, από τη στιγμή που είναι μέρος της δουλειάς μας και εκείνος», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε επίσης - Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Είχα απομυθοποιημένο από νωρίς τον θεσμό του γάμου και της οικογένειας (Βίντεο)

Την τελευταία διετία πήγε στο άλλο άκρο 

«Την τελευταία διετία δεν ξέρω τι έγινε, πήγε στο άλλο άκρο και έχει λίγο χάσει την αίσθηση του μέτρου, αλλά πιστεύω ότι θα το ξαναβρεί», σχολίασε τέλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: