Σε μία ατμόσφαιρα που θυμίζει το Φάντασμα της Όπερας, η ΕΡΤ, με τη Συμφωνική της Ορχήστρα, και οι σχολιαστές της Eurovision, Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς, κάνουν την έκπληξη και λίγο πριν από την παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι, διασκευάζουν το «My Number One» της Έλενας Παπαρίζου.

Αύριο, Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 21:00, η ΕΡΤ1 θα παρουσιάσει την έκτακτη εκπομπή «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, όπου θα παρακολουθήσουμε σε πρώτη μετάδοση το τραγούδι, όπως και το βιντεοκλίπ, που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι. Οι εκπλήξεις, όμως, στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν θα εξαντληθούν μόνο στην παρουσίαση της φετινής μας συμμετοχής.

Πριν από λίγο η ΕΡΤ έδωσε μια πρώτη γεύση απ' όσα θα παρακολουθήσουμε αύριο. Οι  σχολιαστές της Eurovision, Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς, σε σκηνοθεσία Κώστα Μυλωνά, ανεβαίνουν στη σκηνή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ και με τα λαμπερά τους κοστούμια θα παρουσιάσουν μια ανατρεπτική διασκευή της μεγάλης επιτυχίας της Έλενας Παπαρίζου «My Number One», που μας χάρισε την πρώτη θέση, το 2005, στον διαγωνισμό τραγουδιού.