Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε χθες βράδυ σε γνωστό bar restaurant μαζί με άλλους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τις προτεραιότητες που θα δώσει στις συζητήσεις του για του χρόνου και το αν θα ήθελε να βρεθεί τηλεοπτικά με την Κατερίνα Καινούργιου, μετά τη δήλωσή του ότι θα ταίριαζαν σε μία εκπομπή.

Δείτε ακόμη - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Ελένη Μενεγάκη: "Θα ταίριαζα με την Καινούργιου αλλά μετά η συνεργασία θα ήταν εκρηκτική" (Βίντεο)

Στο Mega είμαι για την Ελένη

«Σκέψεις για το που θα πάνε οι συζητήσεις όταν πάω και σε τι θα δώσω προτεραιότητα υπάρχουν. Στο Mega είμαι για την Ελένη, οπότε με την Ελένη θα μιλήσω και φυσικά προτεραιότητά μου είναι το κανάλι. Από την Ελένη και μετά, πρώτα θα ακούσω τι έχει να μου πει το κανάλι και μετά θα συζητήσω περαιτέρω. Πρώτα θα μιλήσω με τον άνθρωπο που με έφερε στο Mega και είναι η Ελένη» δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: "Θέλει να έρθει στην εκπομπή;" (Βίντεο)

Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν έχω προτάσεις. Μπορεί να είναι η περίοδος. Γενικότερα ακούστηκε γιατί το είπε αυτό ο Δημήτρης και ρίχνει τα δίχτυα του στην Κατερίνα Καινούργιου ή θέλει να συνεργαστεί. Ξεκάθαρα όχι. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να συνεργαστούμε και να είμαι δίπλα στην Κατερίνα. Έχει έναν Ανδρέα Μικρούτσικο. Πού να πάω εγώ να κοντραριστώ εκεί;» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: