Με αφορμή την θεατρική τους σύμπραξη στη σκηνή του Ακροπόλ βρέθηκαν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Γιάννης Τσορτέκης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη στο πλατό της εκπομπής «Art Week» σαν καλεσμένοι της Λένας Αρώνη στην ΕΡΤ.

Μιλώντας ο ένας για τον άλλον, όμως, ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Σκαραβαίος» έμελλε να κληθεί να διαχειριστεί μια ιδιαίτερη συναισθηματικά στιγμή.

Είναι σπάνιο αυτό το πράγμα

«Οι δύο (σ.σ. ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Γιάννης Τσορτέκης) είναι η δύση και η ανατολή, δεν ξέρω. Δηλαδή ο Γιάννης είναι σπάνιο να βρίσκεις έναν άνθρωπο που νιώθεις ότι σε αυτό που βλέπεις και λέει, δεν υπάρχει δεύτερο και τρίτο. Είναι αυτό. Σ’ αρέσει; Παρ’ το. Δεν σ’ αρέσει; Πες του το και θα είναι εντάξει. Μπορεί να τον φτιάξει ή, αν δεν μπορεί, όχι. Είναι σπάνιο αυτό το πράγμα. Είναι απόλυτα, έτσι πιστεύω, αντίθετο με την ανθρώπινη αλλοτριωμένη φύση» τόνισε για εκείνον η Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

«Γιάννη, συγκινήθηκες;» ρώτησε τότε η οικοδέσποινα της πολιτιστικής εκπομπής τον ηθοποιό, με εκείνον να απαντά καταφατικά. «Χαίρομαι! Κλαις;» επέμεινε η Λένα Αρώνη για να αποκριθεί ο Γιάννης Τσορτέκης με φειδώ ως εξής. «Τώρα όχι. Γενικά, ναι».

«Σ’ αγαπώ ακόμα περισσότερο» υπογράμμισε η παρουσιάστρια της εκπομπής Art Week ρωτώντας και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο εάν βούρκωσε στα λόγια της συμπρωταγωνίστριας του. «Όχι, παιδί μου! Ένα σκουπιδάκι ήταν! Για τον Γιάννη βούρκωσα» ομολόγησε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: