Μια φωτογραφία στο Instagram με την κόρη της, Νικολέττα, δημοσίευσε η Ελένη Ράντου, όπου οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές και ιδιαίτερα ευδιάθετες.
Αφορμή για τη δημοσίευση στάθηκε η η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και η Ελένη Ράντου θέλησε να κάνει μια μικρή αφιέρωση σε όλες τις γυναίκες.

Στη φωτογραφία μητέρα και κόρη, με λουλούδια στα μαλλιά, ποζάρουν σε εξωτικό μέρος, με φόντο τη φύση ενώ τα καλοκαιρινά τους outfits μαρτυρούν ότι πρόκειται για μια throwback φωτογραφία τους.

«Περήφανη που είμαι γυναίκα, περήφανη για όλες τις γυναίκες που ξεπερνούν εμπόδια...που ξεπερνάνε όρια, που αντέχουν, που κάνουν ανατροπές! Αν ήμασταν και πιο ενωμένες....» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η ηθοποιός.


Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέττα

Η 27χρονη κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέττα, έχει ακολουθήσει μεν καλλιτεχνική πορεία, αλλά έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά από τους γονείς της.

Η ίδια ακολουθεί μια αυτόνομη επαγγελματική πορεία στον εικαστικό χώρο, έχοντας σπουδάσει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ενώ να σου θυμίσουμε πως, τον Μάιο του 2022 παρουσίασε την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής.

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά η Ελένη Ράντου είχε αναφέρει σχετικά: «Μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μία σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό. Δεν ανησύχησα ποτέ για το τι θα κάνει αυτό το παιδί».