Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα μετά τις δηλώσεις της την περασμένη Παρασκευή για το τραγούδι «Zari» της Μαρίνας Σάτι.


Τα λεγόμενά της μάλιστα σχολίασε και ο Γιάννης Κότσιρας: «Εάν λέμε το “τα” τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», είπε με αφορμή του τραγούδι που είχε γράψει η Εύη Δρούτσα για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα «Δυνατά -τα -τα».

Η απάντηση της Εύης Δρούτσα:

«Άδικο είχε γιατί ξαφνικά ο Κότσιρας κατηγορεί ότι είναι μεγάλη κουλτούρα, εγώ δεν είδα καμιά κουλτούρα από τον κύριο Κότσιρα. Λέγανε ότι ο Κότσιρας τραγουδά με αυτούς που έχουν κουλτούρα. Δεν λες ποτέ ότι έχεις κουλτούρα. Άλλο το να το λένε οι άλλοι και άλλο να το ξέρεις ο ίδιος», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

Ενώ σχολίασε: «Έχει διαφορά παιδιά, παρεξηγείτε τα λόγια μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά μου (…) Αυτό που είπε, ήταν τελείως λάθος. Έπρεπε πρώτα να δει τι γίνεται και μετά να το πει…»

«Η εταιρία λέει – όπως μου είπε ο Μάριος Ψιμόπολος – να βγεις και να τους πει ότι έπρεπε κανονικά να ζητήσει η ΕΡΤ μία άδεια. Αφού το είπε η εταιρία, το είπα κι εγώ. Είναι μια εταιρία με την οποία συνεργάζομαι», κατέληξε η Εύη Δρούτσα για τους στίχους που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι και την σύγκριση με το τραγούδι της για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.