Η Σοφία Χαρμαντά ήταν η μόνη Ελληνίδα που έδωσε το παρών στο πάρτι του Vanity Fair μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ. Το διάσημο μοντέλο, Σοφία Χαρμαντά  εμφανίστηκε στην εκδήλωση, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου «Dolce&Gabbana».

Ανάμεσα σε πολλά διάσημα πρόσωπα του Χόλιγουντ, η Σοφία Χαρμαντά περπάτησε στο κόκκινο χαλί, όπου και φωτογραφήθηκε. Μάλιστα, έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram, αναφερόμενη στη νύχτα αυτή.

Στη λεζάντα η Σοφία Χαρμαντά  έγραψε: «Η πιο μαγική νύχτα της χρονιάς. Φορώντας Dolce&Gabbana».



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia (@sofiaharmanda)



Στη συνέχεια και ο Χάρης Σιανίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό του λογαριασμό. Κάτω από αυτή, έγραψε: «Ζούμε σε εποχές που σχεδόν σου απαγορεύουν να κάνεις όνειρα… Αυτό που ήδη έχεις είναι και το περισσότερο που μπορείς να διεκδικήσεις…Άλλωστε είναι μεγάλη η απόσταση που πρέπει να διανύσεις απο τον Άλιμο στο πάρτυ του Vanity Fair των Oscar, ούσα η μοναδική Ελληνίδα μοντέλο που έχεις παρευρεθεί ποτέ σε αυτό… Το μεγαλύτερο και hardest invite only-event of the planet… Δεν αρκεί μόνο μια εμφάνιση, αλλά ένα κράμα πραγμάτων! Συγχαρητήρια Σοφία μου».