Ενώ ο Ράιαν Γκόσλινγκ βρισκόταν στο Dolby Theatre το βράδυ της Κυριακής για την τελετή απονομής των Όσκαρ, η Εύα Μέντες βρισκόταν στο σπίτι τους, για να προσέχει τα παιδιά τους.

Η διάσημη ηθοποιός, Εύα Μέντες ωστόσο, θέλησε να δείξει τη στήριξή της στον αγαπημένο της κι έτσι, ήταν εκείνη που τον συνόδευσε μέχρι εκεί. Ο ηθοποιός, Ράιαν Γκόσλινγκ  ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, με το «I'm just Ken» από την ταινία «Barbie».

Αφού φωτογραφήθηκε στα καμαρίνια, ηΕύα Μέντες επέστρεψε στο σπίτι τους για να παρακολουθήσει την απονομή.

Αργότερα μάλιστα, η Εύα Μέντες ανάρτησε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έστειλε το μήνυμά της στον αγαπημένο της.

Αρχικά, η Εύα Μέντες δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο έξω από το καμαρίνι του Ράιαν Γκόσλινγκ και στη λεζάντα έγραψε: «Πάντα δίπλα στον άντρα μου».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)

Στη συνέχεια, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο μέσα από το καμαρίνι του, όπου φοράει ένα φούξια σακάκι, ένα μαύρο καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Πήγες τον Κεν μέχρι τα Όσκαρ,Ράιαν Γκόσλινγκ Τώρα έλα σπίτι, πρέπει να βάλουμε τα παιδιά για ύπνο 💋».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)