Τον Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και ο Πάνος Παπαδόπουλος.

Οι δυο τους απάντησαν για τα επαγγελματικά τους σχέδια, για το ενδεχόμενο να παντρευτούν, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε και για την Άννα Μαρία Βέλλη.


Δεν έχουμε πρόταση για την τηλεόραση

«Δεν έχουμε πρόταση για την τηλεόραση, δεν το κυνηγάμε», είπαν αρχικά ο Σάκης Κατσούλης μαζί, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τονίζει: «Δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε τηλεόραση, ετοιμάζουμε άλλα πράγματα».


Δεν κάνουμε για πάνελ

Στη συνέχεια οι πρώην παίκτες του Survivor, είπαν: «Έχουμε ιδέες για να κάνουμε κάτι στην τηλεόραση, αλλά προτεραιότητά μας είναι το επιχειρείν», ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Δεν κάνουμε για πάνελ. Έχουμε κριθεί στο παρελθόν και δεν μας αρέσει να κρίνουμε και να σχολιάζουμε κάτι που δεν μας αφορά».


Μη ρωτάς εμένα για το αν θα φάτε κουφέτα

Όσον αφορά το ενδεχόμενο γάμου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε: «Μη ρωτάς εμένα για το αν θα φάτε κουφέτα, εκτός κι αν κάνω εγώ πρόταση γάμου στον Σάκη».


Είναι καλά, όσο μπορεί να είναι

Για το θέμα που έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα σχετικά με την κακοποιητική σχέση της Άννα Μαρία Βέλλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Μίλησα μαζί της, είναι καλά, όσο μπορεί να είναι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: