Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Γιαννούλια έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν δέχτηκε πρόταση για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης, ενώ απάντησε και για την ενδεχόμενη πρόταση γάμου από τον Σάκη Κατσούλη.

Δεν θα πήγαινα ξανά στο Survivor

«Δεν μου έγινε φέτος πρόταση για το Survivor, αλλά νομίζω ότι και να μου είχε γίνει δεν θα πήγαινα. Βγήκαμε το καλοκαίρι, επομένως νιώθω ότι θα ήταν άρα πολύ δύσκολο ειδικά τώρα με το καινούργιο μου ξεκίνημα», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αν δεν είχα μπει στο Survivor δεν ήμουν με τον Σάκη

Και συνέχισε: «Αν δεν είχα μπει στο Survivor και δεν ερχόταν ο Σάκης από πίσω μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι δεν θα υπήρχε επανασύνδεση. Θεωρώ ότι όλα για κάποιον λόγο έγιναν και ξανά είμαστε μαζί» ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor.


Είμαστε πέντε χρόνια μαζί - Κάπου θα καταλήξει όλο αυτό

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει οικογένεια με τον Σάκη Κατσούλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Ο Σάκης μου πετάει σπόντες για τον γάμο και τα παιδιά. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί, κάπου θα καταλήξει όλο αυτό απλά δεν μας αρέσει να βάζουμε την ταμπέλα γάμος. Κοιτάμε το τώρα και ότι είμαστε καλά. Ο Σάκης θέλει πολύ να γίνει μπαμπάς, μου το έχει εκφράσει πολλές φορές» δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα

«Για να εντυπωσιαστώ από μία πρόταση γάμου θα πρέπει να είναι κάτι πολύ wow, γιατί δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα. Από την άλλη δεν σκέφτομαι πώς θα μου κάνει πρόταση γάμου και τι νυφικό θα βάλω», κατέληξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: