Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και αναφέρθηκε στον Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα, αλλά και στις αντιδράσεις μετά την παρουσίαση της Eurovision. Παράλληλα ξέσπασε και για το σχόλιο της Εύης Δρούτσα ότι η Μαρίνα Σάττι είναι «τάπα».


Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Είναι δύο άνθρωποι με ταλέντο και χιούμορ"

«Ο Ζέρομ Καλούτα έχει χιούμορ πολύ. Είναι δύο άνθρωποι με ταλέντο και χιούμορ. Δεν μου αρέσει που έχουν "φάει" τόσο ξύλο αυτά τα παιδιά, αν βάζαμε όλη αυτή την ενέργεια που βάζουμε στην κριτική δύο παιδιών που αναλαμβάνουν ένα υπερδύσκολο έργο στα πολύ σοβαρά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, θα ήταν ένας πολύ ωραίος τόπος. Δυστυχώς επιλέγουμε να βάζουμε ένταση πολλή σε πράγματα τα οποία δεν τους αξίζει, δεν είναι εύκολο δύο άνθρωποι που δεν το έχουν ξανακάνει να μπουν σε αυτή τη διαδικασία», σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.


Γίνομαι έξαλλη αυτή τη στιγμή με αυτά που ακούω

«Αλήθεια είπε “τάπα” τη Μαρίνα Σάττι; Λυπάμαι. Λυπάμαι πολύ. Γνωρίζουμε το ύψος της κοπέλας; Από πότε είναι εντάξει να χαρακτηρίζουμε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου; Αν είναι δυνατόν, γίνομαι έξαλλη αυτή τη στιγμή με αυτά που ακούω», τόνισε κλείνοντας η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: