Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Γαρυφαλλιά Kαληφώνη το βράδυ της Πέμπτης 15/03/2024 που περπάτησε στο catwalk του «Yes I Do».

Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αποκάλυψε το χειρότερο πράγμα που έχει γραφτεί για εκείνη, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα.


Ο γάμος είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει

«Δεν νομίζω να υπάρξει πρόταση γάμου μετά την εμφάνισή μου με νυφικό. Ο γάμος είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει, είναι πολύ νωρίς, είμαι ένα μωράκι 28 ετών», είπε αρχικά η Γαρυφαλλιά Kαληφώνη.


Είχαν πάρει μια φωτογραφία μου με εσώρουχα

«Το χειρότερο πράγμα που έχει γραφτεί για εμένα ήταν σε μια εφημερίδα που είχαν πάρει μια φωτογραφία μου με εσώρουχα και έγραφαν "δημόσιo σεξ" για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Ήταν ένας τίτλος άκυρος, δεν είχα πει κάτι τέτοιο», ανέφερε η Γαρυφαλλιά Kαληφώνη.

Μένουμε μαζί με τον Χρήστο

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, αλλά και το γεγονός ότι συγκατοικούν, η Γαρυφαλλιά Kαληφώνη παραδέχτηκε: «Έχω το σπίτι μου κανονικά, μένουμε μαζί με τον Χρήστο, δεν είναι κάτι επίσημο».


Είχε κάτι που με είχε αγχώσει

Για την πρόσφατη περιπέτεια του Χρήστου Μάστορα με το μάτι του, η Γαρυφαλλιά Kαληφώνη απάντησε: «Είχε κάτι που με είχε αγχώσει αλλά τώρα δόξα τω Θεώ είναι μια χαρά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: