Μια απολαυστική ιστορία θέλησε να μοιραστεί, στο MasterChef 2024 της Παρασκευής, ο Σωτήρης Κοντιζάς με τους καλούς του φίλους, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον καλεσμένο τους σεφ, Περικλή Κοσκινά. Αυτή η ιστορία αφορούσε μία από τις πρώτες συναντήσεις και προσεγγίσεις που έκανε στην σύζυγο του.

Όταν πρωτογνώρισα την Δέσποινα

«Περικλή, δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά, όταν πρωτογνώρισα την Δέσποινα, εσύ ήσουν στην κουζίνα. Δηλαδή εσύ μαγείρευες και η Δέσποινα δούλευε στο εστιατόριο. Ήταν ο Περικλής στην κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε. Είχε σουπλά επάνω το τραπέζι και προς το τέλος, αφού είχαμε φάει τα πάντα, ήθελε να πάρει το σουπλά για να καθαρίσουν. Εγώ όμως χρειαζόμουν το σουπλά γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Γιατί θεώρησα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να ζητήσω το τηλέφωνο και αν θέλει ο άλλος να σε πάρει» σημείωσε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Έγγραψα το τηλέφωνό μου πάνω στο σουπλά

«Δεν είναι ιπποτικό να δώσεις εσύ το τηλέφωνο; Εγώ τελικά το έδωσα το σουπλά, έσκισα όμως ένα κομμάτι για να γράψω το τηλέφωνο. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ για τιμολόγιο και, όταν μπήκα μέσα, ήταν κάποιος φίλος της σερβιτόρος που είδε την φάση. Με γούσταρε και αυτός και της είπε: Μωρή, σου έδωσε τηλέφωνο η Κινέζα;».

Ξέσπασαν όλοι σε γέλια

Τότε ήταν που ξέσπασαν εύλογα όλοι σε γέλια στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής. «Παίζει όλο, όπως είναι, γιατί είναι υπέροχο» αναφώνησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και έτσι το παρακολουθήσαμε και εμείς, όλο, στο MasterChef της Παρασκευής 15/03/2024.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

MasterChef 2024 | Σωτήρης Κοντιζάς: Η γνωριμία με την σύζυγό του και ο σερβιτόρος που τον γούσταρε!