Στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, στο δοκιμαστικό που έκανε για το My Style Rocks αλλά και στην φίλη της Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε Ζενεβιέβ Μαζαρί στην εκπομπή «I Love Σου Κου».

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στον Αλέξανδρο Ρούτα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε μεταξύ άλλων για το δοκιμαστικό στο My Style Rocks: «Όταν δεν μου αρέσει κάτι, φαίνεται στη μούρη μου. Δεν μπορώ να υποκριθώ», σημείωσε.

«Έχω κάνει δοκιμαστικό σε άλλο κανάλι, αλλά δεν ήταν επειδή ήταν άλλο κανάλι. Δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου. Αν δεν έχει να κάνει με concept φωτογράφισης, δεν με νοιάζει τι φοράς. Θα ήμουν πολύ μονότονη. Όταν δεν μου αρέσει κάτι, φαίνεται στη μούρη μου. Δεν μπορώ να υποκριθώ. Δεν με ενδιαφέρει που πας και τι φοράς», είχε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Αν δεν έχεις έναν Σκουλό να σε φωτογραφήσει, ένα concept, δεν με ενδιαφέρει. Πρέπει να μπορείς να δεις τον εαυτό σου και το σχόλιό σου», σχολίασε η ίδια.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ δήλωσε: «Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη λατρεύω. Το σχόλιό της είναι to the point, είναι ένα νέο κορίτσι, διαβάζει από μόδα και είναι ευγενικός άνθρωπος. Είναι άδικη η σύγκριση με τον οποιονδήποτε. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετική προσωπικότητα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czuzgmpnhr3l)