Καλεσμένος στο εορταστικό «Πρωίαν σε Είδον» βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας 18/03/2024. Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος των μεγαλύτερων αστέρων του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στις σχέσεις του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας ένα μικρό μυστικό της.


Η Αλίκη ήταν μια γυναίκα που μοσχοβολούσε

«Έχω ένα συγκεκριμένο άρωμα που φοράω. Το φοράω περίπου 20 χρόνια. Η Αλίκη ήταν μια γυναίκα που μοσχοβολούσε. Όχι μόνο όταν περνούσε από δίπλα αλλά και στο σπίτι, στο καμαρίνι», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

1-arwma-alikh-bougioyklakh-giwrgos-kwnstantinoy

Το λέει στην ταινία "Χτυποκάρδια στο θρανίο"

«Φορούσε το ίδιο άρωμα αλλά το λέει στην ταινία "Χτυποκάρδια στο θρανίο". Εκεί που της λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου "τι ωραία που μυρίζετε", εκείνη του απαντά, "ναι, είναι το τάδε". Ας μην πω τώρα τη μάρκα για να μην κάνω διαφήμιση.

Αυτό το φορούσε μέχρι το τέλος. Όταν "έφυγε", πήγα και αγόρασα ένα μπουκάλι και το έχω ακόμα, για να θυμάμαι τη μυρωδιά της. Ήταν ταυτισμένη η μυρωδιά μαζί της», ανέφερε στη συνέχεια ο Μάκης Δελαπόρτας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το άρωμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν το "Miss Dior Original Eau de Toilette" του οίκου Dior. Πρόκειται για το πρώτο άρωμα του Christian Dior, το οποίο μάλιστα είχε δημιουργήσει έχοντας σαν μούσα του την αδερφή του

Όταν μιλούσε, μύριζε η αναπνοή της άρωμα

«Όταν μιλούσε, μοσχομύριζε το στόμα της. Μου έλεγε ότι το άρωμα πρέπει να το βάζουμε όχι μόνο πίσω από τα αυτιά αλλά στη μύτη και τα ρουθούνια. Και όταν μιλούσε, μύριζε η αναπνοή της άρωμα. Πολλές φορές το κάνω και εγώ αυτό», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Μάκης Δελαπόρτας.

Κάνω πάντα τον σταυρό μου

«Εγώ τον σταυρό μου τον κάνω για να μου συμβαίνουν τα καλά. Τον έχω ως σύμβολο του καλού, πέρα από τα θρησκευτικά μου πιστεύω. Όταν περνάω από εκκλησία ή πριν βγω επάνω στη σκηνή, κάνω πάντα τον σταυρό μου», παραδέχτηκε αμέσως μετά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: