Ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου μίλησαν στο περιοδικό «OK!» και τον Πάνο Τσουκαρά για τη συνεργασία τους στο J2US.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, τις τελευταίες εβδομάδες βρέθηκαν αντιμέτωποι με δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.


Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει

«Πού βασίζονται αυτά τα δημοσιεύματα; Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», αντέδρασε ο Γιώργος Αμούτζας στο περιοδικό «OK!»


1-amoytzas-tania-breazoy-j2us


Οι δρόμοι μας με τον Γιώργο συναντήθηκαν στο J2US

«Συμφωνώ απόλυτα. Αν θέλει κάποιος να πει κάτι για σένα, θα το πει και ας μην είναι αλήθεια. Οι δρόμοι μας με τον Γιώργο συναντήθηκαν σε αυτό το σόου για να διασκεδάσουμε εμείς αλλά και ο κόσμος, πάντα με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει», απάντησε η τραγουδίστρια.


Όσο για τη συνεργασία τους στο J2US:

«Είμαστε και οι δύο πολύ ανταγωνιστικοί με τους εαυτούς μας. Θέλουμε συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι», πρόσθεσε η Τάνια Μπρεάζου.


O Γιώργος Αμούτζας και Τάνια Μπρεάζου εντυπωσίασαν στο τέταρτο live του «J2US» με το τραγούδι που τους έφερε κοντά στη σκηνή.

«Η γνωριμία μου με την Τάνια ευκαιρία για εμένα να κάνω μία νέα σπουδή σε ένα δύσκολο είδος», ανέφερε ο Γιώργος Αμούτζας σε πρόσφατη συνέντευξη. 

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: