Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την ζωή του, την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη και για τις συνεργασίες του.

Δείτε ακόμη - Νίκος Συρίγος: Ποζάρει για πρώτη φορά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τους γονείς της

Ο τραγουδιστής μίλησε για την ζωή του και για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024.


Λατρεύω τη Μαρίνα Σάττι - Εύχομαι το τραγούδι να πάει καλά

«Καλλιτεχνικά είμαι σε μία καλή φάση, επικοινωνώ την ελληνική κουλτούρα μέσα από τη μουσική στην Αμερική και την Ευρώπη και είμαι και στην "Ακαδημία του Μονάχου". Λατρεύω τη Μαρίνα Σάττι. Εύχομαι το τραγούδι να πάει καλά, αν και δεν συμφωνώ με την αισθητική του, είναι μία "κατασκευή"», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.


Βλέπω την κόρη μου ευτυχισμένη

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την περίοδο του διαζυγίου της κόρης του Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

«Την περίοδο του διαζυγίου της κόρης μου το κυνηγητό από τις κάμερες ήταν κακοποιητικό, δεν είχα το δικαίωμα να απαντάω για τη κόρη μου. Ο Νίκος Συριγός είναι ένα καθαρό παιδί με ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Βλέπω την κόρη μου ευτυχισμένη. Υπάρχουν πολλά πράγματα στην τηλεόραση που μου αρέσουν, σε κάποιες προτάσεις όμως δεν ταίριαζα αισθητικά».


Θέλω να κάνω μόνος μία σατυρική εκπομπή

1-giannhs-zoyganelhs-instagram
Για την τηλεόραση και την παρουσίαση εκπομπής, καθώς και την γνωριμία του με τον θρυλικό Τζον Λένον ο τραγουδιστής και ηθοποιός έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

«Θα ήθελα να κάνω μόνος μία σατυρική εκπομπή, άλλα με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ. Στην Μύκονο είχα δει τον Τζον Λένον και τα έχασα, ήμουν 10 ετών παιδάκι. Με αγκάλιασε και μου είπε ότι έχουμε το ίδιο όνομα».

Το φιλί από την Μαρία Κάλλας

«Ο Σωκράτης Μαχαιρίτσας (αδερφός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα) με κάλεσε να πάω στο μαγαζί του στη Μύκονο και ήταν και η Μαρία Κάλλας εκεί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά της και το φιλί που μου έδωσε στα μαλλιά μου, γιατί είχα πολλά μαλλιά τότε», προσέθεσε κλείνοντας ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: