Η τηλεοπτική σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και γνώρισε τεράστια επιτυχία, αν και διακόπηκε πριν από την ολοκλήρωσή της, έρχεται 25 χρόνια μετά στη μεγάλη οθόνη με τη μορφή δύο ταινιών, που αναμένονται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2025.

Η παραγωγή της ταινίας θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions και το σενάριο και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα. Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Να θυμίσουμε ότι η μαύρη κωμωδία του Mega δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Παρά το γεγονός ότι από την αρχή σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα γυρίσματα της σειράς τελικά διακόπηκαν στη διάρκεια του έβδομου επεισοδίου (το οποίο παρέμεινε και ημιτελές), αφήνοντας μετέωρη την εξέλιξη της υπόθεσης στο πιο ενδιαφέρον της σημείο: τη στιγμή της κατά πρόσωπο αντιπαράθεσης των τεσσάρων πρωταγωνιστριών με τον «εχθρό» τους.

Έτσι, δεν μάθαμε τι απέγιναν τελικά αυτά τα τέσσερα κορίτσια που, αφού είχαν κακοποιηθεί στην παιδική τους ηλικία, αποφάσισαν κάποια στιγμή να εκδικηθούν τον κακοποιητή τους: τον κοινωνικό λειτουργό του ορφανοτροφείου όπου μεγάλωσαν. Τον άνθρωπο που τις κακοποιούσε σεξουαλικά και ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική ως προστάτης των κακοποιημένων παιδιών. Η Αλέκα, η Ντομινίκ, η Φωφώ και η Πόπη αποφάσισαν να πάρουν εκδίκηση καταστρώνοντας τα σχέδιά τους, που όμως έμειναν στη μέση.

Τέσσερις γυναίκες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, που με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται να έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους. Οι γυναίκες αυτές συναντήθηκαν για πρώτη φορά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, όταν ήταν ακόμη μικρά κοριτσάκια, σε ένα ορφανοτροφείο. Κι εκεί έζησαν το μεγαλύτερο εφιάλτη τους από τον κοινωνικό λειτουργό Γεράσιμο Μαντά. Ο εφιάλτης αυτός τις κυνηγά σε όλη τους τη ζωή, γιατί καμία δεν μπόρεσε να ξεχάσει.
Και τώρα ξανασυναντιούνται με σκοπό να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους. Να πάρουν εκδίκηση. Το καστ των δύο ταινιών θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Οι ταινίες θα είναι μία παραγωγή της Showtime Productions. Πρόκειται για την ελληνική εταιρεία που κατάφερε ώστε πέντε ταινίες της -«𝗧𝗵𝗲 𝗕𝗮𝗰𝗵𝗲𝗹𝗼𝗿 𝟭, 𝟮, 3 & 4» και «Saison Morte (Νεκρή Περίοδος)- να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Netflix και πανηγυρικά εγκαινίασε την παρουσία ελληνικών σειρών και ταινιών στο διεθνές στερέωμα του Netflix. Η εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών ιδρύθηκε το 2009 με όραμα τη δημιουργία καινοτόμων ελληνικών παραγωγών, αντάξιων εκείνων του εξωτερικού, και στόχο τη διεθνή διανομή τους με όπλα την ποιότητα, την εμπειρία, τη συνέπεια και το μεράκι.