To «Maestro» επέστρεψε χθες με τη δεύτερη σεζόν σε MEGA και Netflix.

Δείτε ακόμη - Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη στην πρεμιέρα του Β’ κύκλου – "Με τα μάτια της δίνει ερμηνείες"

Το βράδυ της Πέμπτης 16/05/2024 προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο στο MEGA, ενώ όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου, είναι διαθέσιμα στο Netflix.

Σε ένα χιουμοριστικό βίντεο, η Μαρία Καβογιάννη μιλώντας αγγλικά, ζήτησε από τους τηλεθεατές που θα δουν όλη τη σεζόν στo Netflix, να μην κάνουν spoilers στους υπόλοιπους, καθώς στο MEGA θα προβάλλεται νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Μαζί με τους Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο, η Μαρία Καβογιάννη με τη χαρακτηριστική πλέον προφορά της sto αγγλικά, παρακάλεσε το κοινό να μην αποκαλύψει τίποτα από την εξέλιξη της σειράς, γιατί «εμείς θα βλέπουμε ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram:



Maestro: Λίγα λόγια για την υπόθεση του πρώτου επεισοδίου

Στην υπόθεση του πρώτου επεισοδίου που προβλήθηκε χθες το βράδυ στο MEGA, η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: