Μετά τα σχόλιά του για τους παρουσιαστές που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε με νέο βίντεο στο κανάλι του «Raw House» στο Youtube.

Αυτή τη φορά, ασχολήθηκε με τις Ελληνίδες Influencer, και δεν του ξέφυγε και η πρώην σύντροφός του Ευρυδίκη Βαλαβάνη.


Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με την Ευρυδίκη

«Απ’ ό,τι θυμάμαι την ακολουθώ. Η Ευρυδίκη θέλει στα social λίγο να αφεθεί, είναι κουμπωμένη. Προσπαθεί και εκείνη να μη πει το ένα, να μη πει το άλλο για να μην παρεξηγηθεί. Υπάρχει γενικά μια φοβία. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με την Ευρυδίκη, γιατί την αγαπάω. Ό,τι και να κάνει είναι smash. Δεν άντεχα με αυτά που άκουγα στην εκπομπή του Τσουρού για αυτό της έστειλα μήνυμα. Για ποιον λόγο να μην έχω γνώμη; Με έπιασαν τα νεύρα μου και της έστειλα μήνυμα» σχολίασε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Κωνσταντίνος Βασάλος.


1-kwnstantinos-basalos-video-youtube-video-influencer-eyridikh-balabanh-1

Για την Ιωάννα Τούνη

«Με κουράζει το περιεχόμενό της. Δεν είμαι το κοινό της, δεν την ακολουθώ στο Instagram. Λες να γίνει κάτι κακό; Δεν την ακολουθώ γιατί δεν με αφορά το περιεχόμενο. Είναι πιο γυναικείο, παιδάκια, ρούχα, κακάκια. Δεν έχω ξαναδεί πιο ήσυχο μωρό, τους γνώρισα στα Κύθηρα», είπε στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την Ιωάννα Τούνη.


Για την Χριστίνα Μπόμπα

«Είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες στην Ελλάδα. Στα social media λόγω των παιδιών, το έχει λίγο αφημένο. Χριστίνα μου, επειδή σε συμπαθώ και σε αγαπάω πρέπει να αλλάξεις το περιεχόμενό σου. Να το κάνεις λίγο πιο αυθόρμητο. Τέρμα οι φωτογραφίες από φωτογράφο. Κάπου - κάπου ανέβασε λίγο πιο χαλαρό και ανέμελο περιεχόμενο, μην είναι όλα τέλεια. Δεν θα σε κακολογήσει κανείς», σημείωσε κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

SMASH OR PASS INFLUENCERS + BURGER