Με τεράστια επιτυχία, διαδραματίζεται το Last North America Tour, η τελευταία μεγάλη περιοδεία σε Αμερική και Καναδά του Αντύπα, υπό την διοργάνωση της Media One, με την Evgenia, να κλέβει την παράσταση, στο πλευρό του.

Ο τεράστιος ερμηνευτής, Αντύπας όπου και αν έχει βρεθεί σήμερα με την ομάδα του, την Evgenia , τον γιο του Πρόδρομο, και την μπάντα τους, έχουν καταφέρει να προκαλέσουν sold out και να κερδίσουν την αποθέωση από τους ομογενείς, τόσο σε Βανκούβερ, Μόντρεαλ, Τορόντο, Λος Άντζελες, Ντιτρόιτ, Οχάιο, Βοστώνη, Νέα Υόρκη.

Η Evgenia με την σειρά της, έχει επίσης καταφέρει να συζητιέται, τόσο με τις ερμηνευτικές ικανότητες, όσο με τις στιλιστικές της εμφανίσεις, αλλά και την εκρηκτική παρουσία της on stage, επιβεβαιώνοντας τον Αντύπα, για την επιλογή του, να την έχει δίπλα του.

Kάτι που συνέβη και με τον Λευτέρη Πανταζή, που την πίστεψε και της χάρισε απλόχερα το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Πάλι Κομμάτια Θα γίνω», που κερδίζει την αγάπη του κόσμου.

Δείτε το νέο της τραγούδι με την υπογραφή του Λευτέρη Πανταζή:




Δείτε πλάνα από την εμφάνιση στη Βοστώνη:





Το απόλυτο sold out στη Νέα Υόρκη:



Ο Αντύπας μάλιστα, που φημίζεται για την στήριξή του, στους καλλιτέχνες που έχει δίπλα του, μαζί με τον γιο του Πρόδρομο αλλά και την Evgenia, κάνουν και μία special κοινή εμφάνιση στο πρόγραμμα, με μοναδικά τραγούδια, που ερμηνεύουν από κοινού και οι τρεις τους, με την Evgenia, να κερδίζει το χειροκρότημα.

 



evgenia-antypas__1_
evgenia-antypas__2_
evgenia-antypas__3_
evgenia-antypas__4_
evgenia-antypas__5_
evgenia-antypas__6_
evgenia-antypas__7_
evgenia-antypas__8_