Με αφορμή την καταδικαστική απόφαση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και μετά τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισής της, Αλέξη Κούγια, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς όσους υποστηρίζουν ότι οι τηλεόραση βγάζει αποφάσεις για τις δίκες.

Η Πισπιρίγκου αποφάσισε το δικαστήριο ότι σκότωσε τα παιδιά της

«Καλώς ή κακώς όλοι βρίζουν τον Κούγια, και όλοι στον Κούγια πάνε στις δύσκολες υποθέσεις. Είναι κορυφαίος ποινικολόγος. Δε σκότωσε ο Κούγιας κανέναν, η Πισπιρίγκου αποφάσισε το δικαστήριο ότι σκότωσε τα παιδιά της…» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.


Εδώ μιλάμε για μια ομόφωνη απόφαση

«Τέλος, και δεν το λέω για τον Κούγια, να σταματήσει αυτή η πιπίλα ότι βγάζει αποφάσεις η τηλεόραση. Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά τα πράγματα. Αποφάσεις βγάζει η ελληνική δικαιοσύνη. Και εδώ μιλάμε για μια ομόφωνη απόφαση. Δηλαδή, οι τρεις δικαστές με νομική επάρκεια και οι τρεις λαϊκοί που έχουν το συναισθηματικό κομμάτι, ομόφωνα αποφάσισαν ότι με ερωτικά κίνητρα, σκότωσε το παιδί της και 10 μήνες νωρίτερα είχε προσπαθήσει να το δολοφονήσει, αφήνοντάς το τετραπληγικό», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσισεις»