Αδιάθετη εμφανίστηκε στην εκπομπή της, Καλύτερα δε γίνεται, το Σάββατο 30/3 το μεσημέρι η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια έβαλε θερμόμετρο στον «αέρα» για να δει αν ανεβαίνει ο πυρετός της. Όταν το έβγαλε, διαπίστωσε ότι έχει 37,8 και το μόνο που ένιωθε είναι να κρυώνει.

Όπως είπε στη συνέχεια στους συνεργάτες της, δεν έχει κοροναϊό καθώς έκανε τεστ, αλλά ούτε πονόλαιμο, ούτε πονοκέφαλο. «Αισθάνομαι ότι κρυώνω αδιανόητα», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.


Όμως στην συνέχεια, έμεινε εκτός εκπομπής η Ναταλία Γερμανού παρά τις προσπάθειές της να αντέξει μέχρι το τέλος του Καλύτερα δε γίνεται.

Η παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της δεν αισθανόταν καλά και μάλιστα, είχε βάλει θερμόμετρο στον «αέρα» για να δει αν έχει πυρετό, καθώς αισθανόταν να κρυώνει «αδιανόητα», όπως είπε.

Περίπου μία ώρα πριν ολοκληρωθεί το Καλύτερα δε γίνεται και αφού επέστρεψαν από το διάλειμμα, η Ναταλία Γερμανού δεν βγήκε μαζί με τους συνεργάτες της, με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη να αναλαμβάνει στη θέση της.

«Η Ναταλία σας ζητάει να τη συγχωρέσετε γιατί έχει μια αδιαθεσία που την ταλαιπωρεί από το πρωί, είχε πυρετό και έβγαλε τα προηγούμενα μέρη της εκπομπής με δυσκολία. Ας ξεκουραστεί», είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.