Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», Ευγενία Ξυγκόρου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4/1 καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη».

Μέσα σε όλα, η  Ευγενία Ξυγκόρου αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει δει να συμβαίνουν στη ζωή της από τότε που άρχισε να γίνεται πιο αναγνωρίσιμη, ενώ εξήγησε ότι η σχέση της με τα social media δεν είναι η καλύτερη.

«Στη ζωή μου, σαν Ευγενία, νομίζω είμαι αρκετά ευλύγιστη. Ειδικά στη δουλειά, δε θέλω να γίνονται φασαρίες και εντάσεις, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος. Στη ζωή μου δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που άρχισε να με αναγνωρίζει ο κόσμος. Δεν είναι ότι περπατάω και με αναγνωρίζουν και σε κάθε στενό. Αλλά δε νιώθω διάσημη, νιώθω ότι αυτοί που με αναγνωρίζουν, είναι άνθρωποι που με ξέρουν όντως, ότι είναι φίλοι μου και τους απαντάω κι εγώ έτσι» είπε η Ευγενία Ξυγκόρου.

«Με τα social media δεν έχω την καλύτερη σχέση. Θα ανεβάσω ότι αρέσει σε μένα, μέχρι εκεί. Δε μου έχει τύχει να χωρίσω κάποιον στα social» ανέφερε σε άλλο σημείο η νεαρή ηθοποιός, Ευγενία Ξυγκόρου.