Η Τραϊάνα Ανανία, που υπήρξε «ζευγάρι» στο «J2US» µε τον Δηµήτρη Κόκοτα, που παραµένει στη ΜΕΘ, µην κρύβοντας την αγωνία της για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του, ξέσπασε στα social, γράφοντας: «∆ηµοσιογράφοι, σεβαστείτε τη σιωπή µου. Σταµατήστε να µε καλείτε στο τηλέφωνο. Θα αναγκαστώ να αλλάξω αριθµό. ∆εν θα µιλήσω. Αυτό δεν βοηθάει τον ∆ηµήτρη. Αφήστε τον ήσυχο. Αντί να ψάχνετε τι θα γράψετε, προσευχηθείτε».

Διαβάστε ακόμα: Τραϊάνα Ανανία: Ξεσπά κατά των δημοσιογράφων για τον Δημήτρη Κόκοτα – "Αφήστε τον ήσυχο αντί να ψάχνετε τι θα γράψετε"

Στις 28/3, στις πρόβες για το «J2US», υπέστη έμφραγμα. Ακολούθησε ανακοπή. Έκτοτε, νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκοµείου «Γεώργιος Γεννηµατάς». Σύµφωνα µε χθεσινά σενάρια για 8΄ ήταν εγκεφαλικά νεκρός, κάτι που δικαιολογεί τη στάση της συζύγου του, Κατερίνας Πετράκη, η οποία δήλωσε: «Οι γιατροί οφείλουν να είναι συγκρατημένοι. Η κατάστασή του είναι κρίσιµη, αλλά σταθερή. Θέλω να τον δω να ξυπνήσει, να σηκωθεί». Η καρδιακή του λειτουργία φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί, ενώ οι δύο αξονικές όπου υποβλήθηκε δείχνουν καθαρές, χωρίς συγκεντρώσεις αιµατωµάτων. Αν η κατάστασή του το επιτρέψει, θα ξεκινήσει απόπειρα αποσωλήνωσής του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d08v7emse1m1)

«Δόθηκε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Δημήτρη Κόκοτα

Στη μεγάλη μάχη που δίνει για τη ζωή του ο Δημήτρης Κόκοτας αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Θέλω να ευχηθώ και από την εκπομπή σας περαστικά στον κύριο Κόκοτα. Έχω ενημερωθεί από το νοσοκομείο και ενδιαφέρομαι να μάθω ότι είναι σταθερή η κατάστασή του. Το “Γ. Γεννηματάς” κάνει ό,τι μπορεί από την πρώτη στιγμή, να ξέρετε, έγινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο κύριος Κόκοτας. Έδωσε και δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του, αλλά είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος θα πάει καλά. Αφού ξεπέρασε τα πρώτα πάρα πολύ κρίσιμα εικοσιτετράωρα, φαίνεται ότι αυτός ο καλός άνθρωπος που τον συμπαθούμε όλοι, θα τα καταφέρει. Τις ευχές μου στην οικογένειά του και πραγματικά κάνουμε ό,τι ανθρωπίνως μπορούμε».

Δημοσιεύθηκε στην Ontime

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d08mrg0j5qy1)