Η µικρή οθόνη γέµισε µε το φωτεινό ταλέντο ηθοποιών που είτε εµφανίζονται για πρώτη φορά στο γυαλί είτε κάνουν αισθητή την παρουσία τους όχι µόνο µε το ταλέντο τους (έχουν ανέβει σε σηµαντικές θεατρικές σκηνές), αλλά και µε το εντυπωσιακό παρουσιαστικό τους. ∆είτε έξι νέα αστέρια, ταλαντούχες ηθοποιούς, που έχουν την ευκαιρία να λάµψουν µέσα από επιτυχηµένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Τη Στεφανία Καλοµοίρη την είδαµε ως Σταυριανή στις «Αγριες µέλισσες», ενώ φέτος παίζει στη «Μάγισσα» και είναι η Χάιδω, η δεύτερη υπηρέτρια του πύργου, νεαρή, όµορφη, αντικείµενο του πόθου για πολλούς, που της αρέσει να «παίζει» µε όλους. Ενας, όµως, θα κερδίσει την προσοχή της. Η Στεφανία είναι απόφοιτη της σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Στην ΣΤ' ∆ηµοτικού αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και, µε παρότρυνση του µπαµπά της, έδωσε εξετάσεις στο Καλλιτεχνικό Σχολείο του Γέρακα, το οποίο µόλις είχε δηµιουργηθεί, στην κατεύθυνση του Θεάτρου-Kινηµατογράφου.

psyxokori1


H Ιζαµπέλλα Φούλοπ έκανε... δυναµική είσοδο στη δραµατική σειρά του Mega «Η γη της ελιάς», ενώ φέτος τη βλέπουµε στο «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha. Είναι η πέτρα του σκανδάλου, η εκλεκτική ∆έσπω, που θα βάλει φωτιά στο σπίτι του Προβιού. Πρόκειται για παιδί καλλιτεχνικής οικογένειας, αφού ο πατέρας της είναι ο γνωστός Ούγγρος ζωγράφος Τίµπορ Φούλοπ και νονός της ο αείµνηστος ηθοποιός Κώστας Καρράς. Η ίδια έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού τόσο µε το υποκριτικό ταλέντο όσο και µε την εντυπωσιακή εξωτερική της εµφάνιση. Είναι πρωτοεµφανιζόµενη και ξεχωρίζει στη σειρά του Mega «Famagusta».

izampela


























Η Χριστίνα Παπαδοπούλου έχει τον ρόλο της ∆άφνης. Πρόκειται για το στερνοπούλι της οικογένειας Σέκερη και τη µεγάλη αδυναµία του παππού, µε τον οποίο έχει ιδιαίτερη σχέση. Χαρούµενη και αισιόδοξη, σπουδάζει Εγκληµατολογία. Γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 19 Σεπτεµβρίου 1996. Είναι απόφοιτος του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρµένη και φοιτήτρια στο Τµήµα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Εχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραγωγές του Θεατρικού Οργανισµού Κύπρου, καθώς και στα Φεστιβάλ Λευκωσίας.

rerere


Η ∆ένια Μιµερίνη είναι από τις πιο χαρισµατικές ηθοποιούς της νέας γενιάς. Είναι η Ρηνιώ, η µικρή αδελφή του Στράτου, η οποία δουλεύει στο αρχοντικό, στον «Ερωτα φυγά» του ΑΝΤ1. Γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ η συµµετοχή της στη δραµατική σειρά εποχής προέκυψε αφού, µετά την αποφοίτησή της από τη ∆ραµατική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, της τηλεφώνησε η Ηρώ Γάλλου, υπεύθυνη διανοµής ρόλων, την ενηµέρωσε για τη δουλειά και της είπε πως ήθελε να συνεργαστούν.
eweweew



ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ


Η Ελίζα Σκολίδη είναι η Σάντρα Μαραθάκη, η οποία είναι κόρη του γιατρού ∆ηµήτρη Μαραθάκη, παιδί χωρισµένων γονιών. Εκανε την εµφάνισή της πρόσφατα στον «Σασµό» του Alpha και θα φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση του Αστέρη µε την Αργυρώ. Την Ελίζα Σκολίδη την πρωτοείδαµε στο «IQ 160» στο Star και αµέσως µετά στο «Ναυάγιο», στον ρόλο της Φωτεινής. Η Ελίζα είναι φοιτήτρια Ιατρικής, αλλά, εξαιτίας κάποιων δικών της προβληµάτων, έχει εγκαταλείψει τις σπουδές της.

eliza


Η Ξένια Ντάνια δεν περνά απαρατήρητη µε την αύρα της και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της. Ταυτίζεται µε την πρώτη όψη µε τον ρόλο της στη σειρά της ΕΡΤ «Παραλία», αφού υποδύεται το µοντέλο Τες Γουίλσον, που ταξιδεύει σε όλο τον κόσµο για φωτογραφήσεις και πασαρέλες. Στην αρχή της χρονιάς την απολαύσαµε και στο «Milky Way», την πρώτη δηλαδή τηλεοπτική δουλειά του βραβευµένου µε Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου. Η Ξένια Ντάνια είναι η κόρη του Ελληνα ηθοποιού Ζανό Ντάνια και της Τζαµαϊκανής Μαρία Φλορίς Νόρµαν και, πέρα από ηθοποιός, είναι και τραγουδίστρια της τζαζ.

xenia