Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, η οποία είχε ξεκινήσει τις εντατικές πρόβες για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024, «πάγωσε» το καθημερινό της πρόγραμμα πενθώντας για τον πατέρα της.

Μπορεί μετά την είδηση για τον θάνατό του, η Μαρίνα Σάττι να μην έχει κάνει σχετική δήλωση ή ανάρτηση στα social media, ωστόσο στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τον πατέρα της, ο οποίος καταγόταν από το Σουδάν.

Δείτε ακόμη - Eurovision 2024: Ανατροπή των φαβορί στα στοιχήματα - Ποια χώρα "έπιασε" την πρώτη θέση (Βίντεο)


Μαρίνα Σάττι: Βυθίστηκε στο πένθος πριν τη Eurovision – Ο θάνατος του πατέρα της που οδήγησε στη διακοπή των προβών

Μαρίνα Σάττι – Οι αναφορές στην οικογένειά της

Στο παρελθόν η Μαρίνα Σάττι είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ, όπου είχε μιλήσει ανοιχτά για τους γονείς της και τον έρωτα που έφερε την ισορροπία στη σχέση τους.

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν.

Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου», είχε αναφέρει η Μαρίνα Σάττι.



Ο πατέρας μου είναι μαύρος στο δέρμα

Σε άλλη συνέντευξη της τραγουδίστριας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ίδια είχε μιλήσει για τον πατέρα της και τα σχόλια που ήθελε να αποφύγει για το χρώμα του δέρματός του.

«Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου από το φροντιστήριο. Είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένο ειδικά τότε και στην Κρήτη να βλέπουν έναν μαύρο άνδρα. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο είδε πρώτη φορά μαύρο άνδρα από κοντά, όταν γνώρισε τον πατέρα μου. Θαυμάζω τη μαμά μου για εκείνη την εποχή. Σήμερα φυσικά είναι αστεία αυτή η κουβέντα», είχε αναφέρει η Μαρίνα Σάττι.


Τα παιδάκια στο σχολείο ήταν λίγο σκληρά

Όσο για το bullying που είχε δεχτεί για την καταγωγή του πατέρα της: «Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο το έλεγαν για να σε πονέσουν, νομίζω πως απλά ήταν λίγο σκληρά».

«Η γλώσσα της μουσικής είναι η πιο δυνατή γλώσσα. Βλέπουμε κόσμο που δεν μιλάει ελληνικά, χορεύει και το ζει μαζί μας. Νιώθω πολύ τυχερή που το ζούμε όλο αυτό», ήταν το μήνυμα που είχε περάσει η Μαρίνα Σάττι μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.



Μαρίνα Σάττι – Ο θάνατος του πατέρα της και το σιωπηλό πένθος

Τα τελευταία 24ωρα η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγάλη απώλεια του πατέρα της. Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Breakfast@Star», η τραγουδίστρια για την ώρα «παγώνει» τις πρόβες της για τη Eurovision 2024, ενώ ακύρωσε τις εμφανίσεις της λόγω πένθους.

Αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες αλλά και οι άνθρωποι από το περιβάλλον της οι οποίοι θέλησαν να δώσουν δημοσίως τα συλλυπητήριά τους στην τραγουδίστρια.



Η Μαρίνα Σάττι τον επόμενο μήνα θα βρίσκεται στο Μάλμε της Σουηδίας έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή της Eurovision, έχοντας πάντα μέσα της αισθητή την απώλεια του πατέρα της, ο οποίος δεν πρόλαβε να τη δει σε αυτή τη μεγάλη στιγμή για την καριέρα της.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: