Στη συνέχεια της διαμάχης του πρώην ζευγαριού, ο Μπραντ Πιτ χαρακτήρισε την πρώην σύζυγο του Αντζελίνα Τζολί υποκρίτρια επειδή ισχυρίστηκε ότι ο Πιτ ήθελε να χρησιμοποιήσει ένα συμφωνητικό εμπιστευτικότητας στην πώληση του γαλλικού αμπελώνα τους για να την ελέγξει, παρά το γεγονός ότι τακτικά φιμώνει το προσωπικό της με παρόμοιες συμβάσεις.

Δείτε ακόμη - Η Αντζελίνα Τζολί λέει ότι ο Μπραντ Πιτ την κακοποιούσε σωματικά - "Στο αεροπλάνο στράφηκε πρώτη φορά και κατά των παιδιών"

Ο Πιτ και η Τζολί έχουν εμπλακεί σε μια πικρή μάχη σχετικά με τον γαλλικό αμπελώνα και το σπίτι τους, αφότου η πρωταγωνίστρια του «Tomb Raider» πούλησε το μερίδιό της αξίας 64 εκατομμυρίων δολαρίων στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Yuri Shefler το 2021.

Το κτήμα Chateau Miraval, το οποίο παράγει ένα βραβευμένο αφρώδες ροζέ, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μακροχρόνιας δικαστικής διαμάχης μεταξύ του ζευγαριού.


Τα νομικά έγγραφα που απέκτησε η DailyMail.com δείχνουν ότι η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι αποχώρησε από τις συζητήσεις για την πώληση του μέρους του αμπελώνα της στον Πιτ έναντι 54 εκατομμυρίων δολαρίων, λόγω της τυπικής ρήτρας μη δυσφήμισης στο προτεινόμενο συμβόλαιό του για την πώληση.
Η Τζολί σχυρίζεται ότι επρόκειτο για μια ασυνείδητη προσπάθεια του πρώην συντρόφου της να την ελέγξει μετά τον χωρισμό τους.


Οι δικηγόροι του Πιτ δήλωσαν σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι η ένσταση της Τζολί για το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας ήταν στην πραγματικότητα απλώς μια ιστορία κάλυψης που σκαρφίστηκε για να εκλογικεύσει την προδοσία της από τον Πιτ.

Οι δικηγόροι του Πιτ ισχυρίζονται επίσης ότι ζήτησε από τον ίδιο να υπογράψει ένα ευρύτερο συμφωνητικό εμπιστευτικότητας μόλις έξι μήνες αργότερα στο πλαίσιο των συνομιλιών για τον διακανονισμό του διαζυγίου τους.

Μέρος της πρότασής τους ζητά από την Τζολί να αποκαλύψει οποιαδήποτε άλλα συμφωνητικά εμπιστευτικότητας που σύναψε με τρίτους, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της προσωπικού.

Υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να υπονομεύσει την υπεράσπισή της και αποτελεί την τελευταία ανατροπή στον αποκαλούμενο «Πόλεμο των ροζέ» μεταξύ του πρώην ζευγαριού του Χόλιγουντ.


brand-pitt-ajelina-jolie-3


Οι δικηγόροι του Πιτ υποστηρίζουν ότι η αποκάλυψη των συμφωνητικών εμπιστευτικότητας της θα καταρρίψει τελικά τα επιχειρήματα της Τζολί σχετικά με το γιατί εγκατέλειψε τις συνομιλίες με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν: «Αν η Τζολί εξαρτούσε τη συνέχιση της απασχόλησης ενός ατόμου από τη συμφωνία του ατόμου αυτού σε ένα συμφωνητικό εμπιστευτικότητας που να καλύπτει όσα έβλεπε στο σπίτι της -συμπεριλαμβανομένης της μεταχείρισης των παιδιών της και του Πιτ- αυτό θα ήταν εξαιρετικά αποδεικτικό για το αν πραγματικά πίστευε ότι η διάταξη που ζητούσε ο Πιτ ήταν μια ασυνείδητη εντολή φίμωσης».

«Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε συμφωνητικό εμπιστευτικότητας μεταξύ της Τζολί και οποιουδήποτε τρίτου με τον οποίο διατηρεί σχέση ή ο οποίος έχει βοηθήσει στη φροντίδα των παιδιών του ζευγαριού».

«Στο βαθμό που η Τζολί ζήτησε τη σιωπή αυτού του τρίτου μέρους σχετικά με την οικογενειακή ή την οικογενειακή της ζωή, ιδίως σε μια περίσταση όπου δεν υπήρχε καμία επαγγελματική αιτιολόγηση, αυτό θα έλεγε πολλά για το αν η Τζολί πράγματι θεωρούσε το ζητούμενο από τον Πιτ συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, το οποίο συνδεόταν με την επιχείρηση Miraval, ως αυτό που έβαλε το τέλος στη συμφωνία που ισχυρίστηκε στη συνέχεια ότι ήταν».

Μια επιστολή από τη νομική ομάδα της Τζολί με ημερομηνία «Απρίλιος 2021» περιλάμβανε το δικό της σχέδιο συμφωνίας μη απομάκρυνσης, μαζί με μια δεύτερη από τους δικηγόρους της για το διαζύγιό της στις ΗΠΑ, έξι μήνες αφότου αποσύρθηκε από την πώληση, η οποία πρότεινε μια ακόμη ευρύτερη συμφωνία μη απομάκρυνσης ως μέρος του διαζυγίου τους.


brand-pitt-ajelina-jolie-2


Η κατάθεση του Πιτ προσθέτει: «Το πεδίο εφαρμογής, οι όροι και το αντικείμενο που καλύπτουν τα συμφωνητικά εμπιστευτικότητας που υπέγραψε η Τζολί ή ζήτησε από τρίτο να υπογράψει είναι αποδεικτικά στοιχεία για το αν η Τζολί αποσύρθηκε πραγματικά από τις διαπραγματεύσεις με τον Πιτ λόγω του συμφωνητικού που ζήτησε, όπως ισχυρίζεται η ίδια».

Και συνεχίζει: «Ενδεικτικά και μόνο, εάν η Τζολί απαίτησε από άλλους να υπογράψουν συμφωνητικό που ήταν τουλάχιστον τόσο ευρείες όσο αυτό που ισχυρίζεται ότι ήταν τόσο 'ασυνείδητο' εδώ, αυτό θα υπονόμευε σοβαρά την προβαλλόμενη δικαιολογία της για τη διακοπή των διαπραγματεύσεων με τον Πιτ και τη συγκεκαλυμμένη διαπραγμάτευση με τη Tζολί. Ούτε η ύπαρξη αυτών των εγγράφων είναι κερδοσκοπική».

brand-pitt-ajelina-jolie-1


Η Τζολί κατηγορείται ότι αρνείται επίμονα να προσκομίσει άλλα συμφωνητικά εμπιστευτικότητας που υπέγραψε ή ζήτησε από άλλους να υπογράψουν και επιμένει ότι δεν έχουν σχέση με το θέμα.

Αυτό συμβαίνει 24 ώρες αφότου η ομάδα της Τζολί κατέθεσε νέα έγγραφα που υποστηρίζουν ότι ο Πιτ την κακοποιούσε σωματικά πριν από τον καβγά τους το 2016 στο αεροπλάνο που οδήγησε στον χωρισμό τους.

1-angelina-jolie-brad-pitt-hateau-miraval-2