Ο Νίκος Γκέλια που πρωταγωνιστεί στο «Ναυάγιο», ερμηνεύοντας τον ρόλο του Βασίλη, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς, αποκαλύπτοντας πως ο «Βασίλης» και η «Στέλλα» θα μείνουν μαζί.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και στην καταγωγή του από την Αλβανία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0d2aryiiku1)

Νίκος Γκέλια: Η απώλεια που τον σημάδεψε

Ο Νίκος Γκέλια αναφέρθηκε και στα κοινά που έχει με τον ρόλο του στο «Ναυάγιο». «Η αίσθηση της απώλειας, να βλέπω τον θάνατο μπροστά στα μάτια μου, να νιώθεις ανήμπορος να κάνεις κάτι και να αναρωτιέσαι αν είναι αυτό το τέλος», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια που τον σημάδεψε:

«Έχω χάσει τον ξάδερφό μου. Ήμουν στο χωριό στην Αλβανία, είχαμε μία μεγάλη καγκελόπορτα και το παιχνίδι που είχαμε τότε ήταν να ανεβαίνουμε πάνω και ο μεγάλος μας ξάδερφος να σπρώχνει την καγκελόπορτα. Το κάναμε αυτό μερικές φορές, σπάνε τα καρούλια της καγκελόπορτας και αρχίζει να πέφτει. Όπως πέφτουμε, φεύγουμε όλοι και τον μικρότερο ξάδερφό μας τον πλάκωσε η καγκελόπορτα», είπε.

Νίκος Γκέλια για ρατσισμό: "Το χειρότερο που έχω ακούσει…"

Αναφερόμενος στην καταγωγή του από την Αλβανία και τον ρατσισμό που δέχτηκε είπε: «Οτιδήποτε μου συμβαίνει στη ζωή μου με πεισμώνει στο να τα καταφέρω και να επιβιώσω. Η κοινωνία είναι ο περίγυρός σου. Τα παιδιά είναι ατόφια, είναι η απόλυτη αλήθεια, γιατί ότι φέρουν δεν έχει φίλτρο. Έχω τσακωθεί και έχω ακούσει το «κ@λοαλβανέ», «γύρνα στη χώρα σου», «μη μιλάς για ελληνική ιστορία». Στο δημοτικό είχα πάει σε ένα σπίτι φίλου μου και λέει «μπαμπά, από εδώ ο Νίκος, αλλά είναι καλός Αλβανός» και πάμε μέσα».

«Γελούσα ή πείσμωνα. Έλεγα «γιατί πρέπει να αποδείξω πάλι ότι αξίζω;». Στην αρχή φοβόμουν πολύ για την κόρη μου, αλλά τώρα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. Φοβόμουν μήπως περάσει ότι πέρασα εγώ. Η κόρη μου νομίζω πως θα τα ακούσει αυτά στη ζωή της, αλλά προσπαθώ με όλα τα εφόδια που έχω να την προετοιμάσω, αλλά το πως θα το διαχειριστεί είναι προσωπική διαδικασία».

Για την σύζυγό του ανέφερε πως είναι ευτυχία που είναι εκτός του χώρου, ενώ αποκάλυψε πως όταν γνωρίστηκαν κανείς τους δεν ήταν ελεύθερος.