Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, αφού εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για το θάνατο της ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαίρη Χρονοπούλου είχε γλιστρήσει από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης τόνισε στο παρελθόν στο MEGA πως η δικογραφία για το θάνατο της διαβιβάστηκε από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία, η οποία διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος, εμφανίστηκε αυτόκλητα μάρτυρας, ο οποίος γνωρίζει σημαντικά στοιχεία και θα καταθέσει, προκειμένου να βοηθήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο κ. Χατζημιχάλης, εικάζεται πως κάποιος έσπρωξε ή χτύπησε στο κεφάλι την ηθοποιό.

«Δεν υπάρχει εξήγηση για το πως χτύπησε η Μαίρη Χρονοπούλου»

Ανάμεσα στα άτομα που κατέθεσαν ήταν και ο Χάρης Παπαδόπουλος, σκηνοθέτης και φίλος της ηθοποιού, ο οποίος ανέφερε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» πως δεν υπάρχει εξήγηση για το πως χτύπησε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Δεν υπάρχει εξήγηση για το πως χτύπησε. Το χτύπημα ήταν πολύ μεγάλο. Αν δείτε την ακτινογραφία, είναι σαν να έχει πέσει από βράχο. Δεν είναι ένα απλό χτύπημα, το τραύμα ήταν μεγάλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση μάρτυρα, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε τρομερές αποκαλύψεις.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0dv7yf649qx)