Ρεπορτάζ της Μένιας Κούκου για το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα που πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια του J2US το Σάββατο δόθηκε σήμερα Δευτέρα 08/04/2024 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε ακόμη - Γιώργος Αμούτζας: Τα πρώτα πλάνα του καμένου αμαξιού του μετά το live στο J2US - Πανικόβλητος ο ηθοποιός (Βίντεο)


Δίπλα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο είχα παρκάρει το δικό μου

Η γνωστή δημοσιογράφος Μένια Κούκου, η οποία βρισκόταν εκεί για να κάνει ρεπορτάζ, έδωσε όλες τις πληροφορίες και αποκάλυψε ότι ακριβώς δίπλα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο είχε παρκάρει το δικό της, το οποίο αγόρασε πέρυσι, και ο οπερατέρ που ήταν μαζί της μπήκε με κίνδυνο της ζωής του για να το βγάλει από τη θέση του, ειδάλλως θα είχε καεί κι αυτό.


Το σοκ της δημοσιογράφου ήταν τεράστιο

Όπως χαρακτηριστικά είπε η ίδια, δεν θα άντεχε με τίποτα να δει το καινούργιο της αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες και το σοκ τόσο της ίδιας όσο και εκείνων που ήταν στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου ήταν τεράστιο.


Δεν θα άντεχα να δω το αυτοκίνητό μου να καίγεται...


Δεν θα άντεχα να δω το αυτοκίνητό μου να καίγεται

«Βλέπω τον καπνό και καταλαβαίνω κατευθείαν ότι προέρχεται από το σημείο που είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου. Οπότε μου λέει ο Ιορδάνης "Μένια, τρέχα". Μου αρπάζει τα κλειδιά, προσπαθεί να μπει μέσα από την πόρτα του συνοδηγού και μου το έβγαλε έξω. Ήταν το σοκ μέχρι να δω. Δεν θα άντεχα να δω το αυτοκίνητό μου να καίγεται, καθώς είναι καινούργιο, δηλαδή έναν χρόνο το έχω. Μπήκε από τον συνοδηγό γιατί από την άλλη πλευρά καιγόταν το διπλανό αυτοκίνητο. Υπήρχαν και συνεχόμενες εκρήξεις και ήταν πάρα πολύ επικίνδυνα τα πράγματα. Του φώναζαν "μην μπεις..."», είπε μεταξύ άλλων η Μένια Κούκου, συγκλονισμένη από το περιστατικό.


Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς

Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά, ενώ είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο του εμπρησμού. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.


Ο Νίκος Κοκλώνης θα καλύψει τα έξοδα από τις ζημιές

Ο οικοδεσπότης του σόου, Νίκος Κοκλώνης, ενημερώθηκε για το συμβάν σύμφωνα με πληροφορίες και θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα από τις ζημιές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: