Ο Αντώνης Παπαηλίας μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και τη Super Κατερίνα και αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να σταματήσει τις εμφανίσεις του ως «Λόλα» καθώς και άλλες δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

«Έχω μάθει από την οικογένειά μου να μην μένω στα δύσκολα και να τα προσπερνάω. Μία φορά, ας πούμε, έπρεπε να κατέβω σε μία κηδεία το 2012. Ο πρώτος μου ξάδερφος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό. Το βράδυ δούλεψα και το πρωί έπρεπε να συνοδέψω το φέρετρο στην Κω στο καράβι».

«Μετά τα Τέμπη είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να φύγει και να πάει να ζήσει κάπου αλλού. Με έχουν κλέψει 4 φορές, την τελευταία ήμουν μέσα και κοιμόμουν.

Θα ήθελα να ζήσω κάποια στιγμή στο Άμστερνταμ. Η αγαπημένη μου δουλειά είναι η εστίαση» ανέφερε.

«Έχει τύχει να με κατεβάσουν από την σκηνή γιατί ενός δεν του άρεσε ένας άντρας να είναι ντυμένος γυναίκα. Γι’ αυτό και είχα πολλή ανασφάλεια για το J2US, δεν ήμουν σίγουρος αν θέλω να το κάνω. Φοβόμουν τα σχόλια που θα άκουγα. Υπήρχαν σχόλια που με τρόμαξαν.

Μου εύχονταν να βγάλω τον καρκίνο, να πεθάνουν οι δικοί μου όταν εμφανίστηκα στο J2US».

Γιατί σταμάτησε να εμφανίζεται ως Λόλα; «Πριν από κάποιους μήνες είχα κάποια ατυχήματα στην εργασία μου. Δεν είναι κάτι σοβαρό.

Είχα πολύ χαμηλούς παλμούς τη νύχτα και μπορεί να πάθαινα έμφραγμα μου είπαν» εξήγησε, ο Αντώνης Παπαηλίας.