Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου του. Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Ευθυμιάδη ,αναφέρθηκε στη θρυλική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» και τη μεγάλη επιτυχία της.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Η πρόταση για τη σειρά μου ήρθε, μόλις έχω τελειώσει από τη δραματική σχολή, έχω τελειώσει τη συνεργασία με τον Βογιατζή πέντε χρόνια και είμαι περιζήτητος. Μετρούσε και η εξωτερική εμφάνιση. Είπα εγώ ότι θέλω να παίξω κλασικούς, δραματικούς ρόλους. Τότε με πήραν οι σεναριογράφοι του Ντόλτσε Βίτα για την πρόταση. Με είχαν δει στις εξετάσεις της δραματικής σχολής. Έψαχναν έναν νέο πρωταγωνιστή και τότε μου έδωσαν τα σενάριο ώστε να πάω διαβασμένος».

«Τότε μου είπαν ότι είναι μία ποιοτική κωμωδία. Εγώ ξενέρωσα. Όταν γύρισα σπίτι, συζούσα με μία κοπέλα, πέταξα τα σενάρια στον καναπέ. Της είπα ότι πάω να περπατήσω στου Φιλοπάππου για να ξεχαστώ. Τότε εκείνη διάβασε τα σενάρια και επιστρέφοντας εγώ, μου είπε ότι πρέπει να το κάνω. Από τη στιγμή που μου το είπε, πρέπει να πάω στην οντισιόν» πρόσθεσε επίσης.

«Γίνονται τα πρώτα γυρίσματα και γίνεται στη συνέχεια η πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα. Την ημέρα της πρεμιέρας, η κοπέλα φεύγει. Είχαμε ραντεβού με όλους τους συντελεστές, και εκείνη την ημέρα μού άφησε σημείωμα γράφοντάς μου ότι δεν ένιωθε ασφάλεια όταν δεν ήμουν γνωστός, τώρα που θα με ξέρουν όλα τα κορίτσια, τι θα έκανε; Θα τρελαινόταν» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης.