Απόσπασμα από τις πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη προβλήθηκε στο «Πρωινό» του ANT1, με τον Γιώργο Λιάγκα να κατακρίνει την συμπεριφορά της παρουσιάστριας.

Δείτε ακόμη - Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά: Οι αναβολές του γάμου και η δήλωση που "προμήνυε" τον χωρισμό τους (Βίντεο)


Γιώργος Λιάγκας: Είναι υπερβολή, δεν είναι η σούπερ σταρ στην Ελλάδα

«Είναι υπερβολή, αν είναι να το βλέπει κανένας από το εξωτερικό, θα νομίζει ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη η Μαρία Αντωνά που δεν είναι. Εννοώ δεν είναι η σούπερ σταρ στην Ελλάδα που την κυνηγάνε από πίσω οι 10 κάμερες», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Κάνουν σχέσεις και τις δημοσιοποιούν

«Επειδή η χώρα είναι μικρή και η showbiz ευτυχώς ή δυστυχώς αυτή είναι, άνθρωποι που πάνε σε ριάλιτι, όμορφοι άνθρωποι που κάνουν σχέσεις και που δημοσιοποιούν τις σχέσεις τους. Επειδή λέει ο λαός "όταν κατουράς στη θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι μετά", όταν ανοίγεις την πόρτα της προσωπικής σου ζωής».


Μη με κοιτάς έτσι εσύ

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας απευθύνθηκε στην Ελένη Βουλγαράκη, λέγοντας «μη με κοιτάς έτσι εσύ…».

«Διαφωνώ πάρα πολύ σε αυτό που λες, δεν γίνεται να προβλέψεις τι θα γίνει», απάντησε η Ελένη Βουλγαράκη.

«Ως μεγαλύτερός σας ηλικιακά, σας συμβουλεύω να κρατάτε όσο το δυνατόν για εσάς την προσωπική σας ζωή», ήταν η συμβουλή του Γιώργου Λιάγκα προς τους συνεργάτες του.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Λιάγκας για Αντωνά: Είναι υπερβολή – Δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη να την κυνηγάνε από πίσω 10 κάμερες»