Την πρώτη της εμφάνιση έκανε η Μαρίνα Σάττι για να  παρουσιάσει το τραγούδι της στα media καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον που θα φιλοξενηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας  έχει ξεκινήσει. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Madonna.

Τί είπε η ίδια για όλα όσα έχουν ακουστεί για το Ζάρι;


«Καλύτερα που μιλάνε γι αυτό από το να περνούσε απαρατήρητο. Άλλωστε δεν γίνεται να αρέσει σε όλους» είπε στο parapoltika.gr η Μαρίνα Σάττι και τονίζει πως «Τώρα νοιώθω έτοιμή. Στο παρελθόν μου είναι  γίνει προτάσεις αλλά δεν  είχα αυτοπεποίθηση.  Αυτό που θέλω  είναι να πάμε και να πουν  όλοι πως η Ελλάδα τα έσπασε! Να δουν τι σημαίνει Ελλάδα! Όσο για την εμφάνισή της πάνω στη σκηνή, αποκαλύπτει πως «στοχεύουμε  σε μια ζωντανή εμφάνιση  που θα τη δει ο κόσμος  από την  οθόνη οπότε όλες οι αποφάσεις είναι σωστές πιστεύω που πήραμε …  από την ταχύτητα,  από τον ρυθμό, που ναι μεν έχει σχέση με χορούς που έχουμε στην Ελλάδα  αλλά έχει και διαφορετικές ποιότητες που  σου τραβάνε την προσοχή. Τη χορογραφία  την πιστεύω φουλ. Η σκηνή  είναι πολύ μεγάλη και  σε σχήμα σταυρού. Και κάθε πλευρά είναι 18 μέτρα οπότε για να τη διασχίσεις τρέχεις! Για να πάμε από τη μια μεριά στην άλλη πρέπει να τρέξουμε. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι» λεει.

satti-eurovision-mediaa__1_
satti-eurovision-mediaa__2_
Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Ειρήνη Δαμιανίδου, Μαρίνα Σάττι, Βασίλης Καραγιάννης, Mecnun Giasar (Majnoon), Ερασμία Μαρκίδη
satti-eurovision-mediaa__3_
Mecnun Giasar (Majnoon), Ζερόμ Καλούτα, Φωκάς Ευαγγελινός
satti-eurovision-mediaa__4_
Solmeister, VLOSPA, Μαρίνα Σάττι, Nick Kodonas, OGE



 

sattidssd
satti-triantou

 

























Σάττι με την δημοσιογράφο του Παραπολιτικά Σπυριδούλα Τριάντου