Στην εκπομπή Στούντιο 4 έδωσε το παρών ο Λευτέρης Ελευθερίου και μέσα σε όλα οι οικοδεσπότες τον ρώτησαν για τη βοήθεια που είχε δώσει στον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Θεσσαλία.


«Άμα τα λες τι νόημα έχει… Πέρασε πολύ δύσκολα, είχαν καταστραφεί με τις πλημμύρες τα χωριά πάνω στην Καρδίτσα. Τα ξέρετε τα μέρη. Διαλύθηκαν, οι άνθρωποι δεν είχαν που να μείνουν. Μην τα ξεχνάμε αλλά υπάρχουν αυτά» αποκάλυψε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Να πω για έναν συνάδελφο που με συγκίνησε από την πρώτη ημέρα, ο Λευτέρης Ελευθερίου. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που αγωνιζόμαστε. Με συγκίνησε ο Λευτέρης… Μας έστειλε λεφτά. Μετράμε τους ανθρώπους και στα δύσκολα. Έχετε πάει σε πρεμιέρες θεάτρων; Όταν είσαι στα πάνω σου, οι συνάδελφοι κοιτάνε πως θα φωτογραφηθούν, άμα είσαι στα κάτω σε προσπερνάνε. Αυτό το φως το δήθεν με ενοχλεί πάρα πολύ» είχε πει ο Θανάσης Βισκαδουράκης πριν μερικούς μήνες στο  Στούντιο 4.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0kqlq8ro5sx)

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στο πρόωρο φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Για μένα ήταν κέρδος γιατί ξαφνικά ένας πολύ κωμικός ηθοποιός, Λευτέρης Ελευθερίου κάνω και κάτι δραματικό, έκανε και γκελ».

«Συμβαίνει να κόβονται οι σειρές. Πρώτη φορά μου συμβαίνει να κόβουμε σειρά τόσο απότομα χωρίς φινάλε. Νόμιζα θα μου πουν έχετε τρία επεισόδια κλείστε το».