Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και μίλησε για τη ζωή του και το βιβλίο που ετοιμάζει να εκδώσει.

Ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, αποκάλυψε για πρώτη φορά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τη σύζυγό του όταν έχασαν το πρώτο τους παιδί ενώ έπρεπε να προσποιηθούν ότι όλα είναι μια χαρά.

Οι αποκαλύψεις του Θανάση Βισκαδουράκη

«Με είχαν στεναχωρήσει πολλές φορές. Μου είχαν δώσει να φορέσω γυναικεία παπούτσια και κώλωσα, περπατούσα ξυπόλητος. Και με είδε η οικογένεια Πολυμέρου και μου λέει “θα σου πάρω εγώ παπούτσια”. Μου είχε πάρει παπούτσια πόνι που φορούσε ο Νίκος Γκάλης. Πήγαινα στο σπίτι, τα γυναικεία τα παπούτσια τα χάλασα με μαχαίρι.

Υπάρχουν πάντα άγγελοι, εμένα στη ζωή μου μού φέρνουν δώρα. Μπορώ άνετα να παίξω τον εαυτό μου σε παράσταση για τη ζωή μου. Μου λένε όλοι ότι πρέπει να μιλήσω στη νεολαία.

Το να αγαπάς τη μαμά σου για μένα είναι ιερό πράγμα. Το πρώτο παιδί το χάνουμε με την Κατερίνα. Εγώ πρωτόγνωρα συναισθήματα με τη γυναίκα μου, να κλαίει.

Κατεβαίνει ο γιατρός, ανοίγει μια κεντρική εφημερίδα και με βλέπει αφίσα “Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έρχεται στη ζωή το παιδί του” και εμείς χάναμε το παιδί.

Κατεβάζει τα γυαλιά και με κοιτάει. Μου λέει “εσύ είσαι;”, του λέω “Γιατρέ επιτρέψτε μου πρέπει να βγω έξω να δώσω αυτόγραφα και να μου πουν “να ζήσεις”.

Το μόνο που θέλω να φυγαδεύσετε τη γυναίκα μου και εγώ θα βγω από την άλλη πόρτα”. Βγήκα, τους είπα ευχαριστούμε, όλα καλά, παραμύθια. Πάντα τη ζωή μου μπορούσα να την παραμυθιάζω.

Η Κατερίνα ήταν σε δύσκολη θέση, δεν ήξερα πως να την αντιμετωπίσω. Το μυαλό σε τρελαίνει. Εγώ να το ζω και να λέω “τι συμβαίνει;”. Και μου λέει ο γιατρός ότι αυτό συμβαίνει στις γυναίκες», κατέληξε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.