Στο νέο πρότζεκτ που θα αναλάβει, το «Rap Star», αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Light. Ο τράπερ μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Το Rap Star είναι ένα πρότζεκτ που το συζητάμε χρόνια. Η κοπέλα μου, η Άννα, θα είναι η παρουσιάστρια. Εγώ την πρότεινα, γιατί είναι πολύ επικοινωνιακή και ο ρόλος αυτός θα της ταιριάξει γάντι. Όταν το πρότεινα στον Νίκο Κοκλώνη, μου είπε ότι το είχε σκεφτεί και ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0pnkmxwhoyx)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα βραβεία MAD. «Δεν νομίζω να με δείτε φέτος στα MAD. Ούτε του χρόνου. Είναι αρκετοί παράγοντες, για τους οποίους δεν θα πάω, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω», σημείωσε.

Ο τράπερ μίλησε επιπλέον, για τον Snik. «Δεν έχω κάποια σχέση με τον Snik, δεν μιλάμε. Κρατήστε τον εσείς, δεν θέλω καμία επικοινωνία. Άμα θέλει το παιδί να αναδειχθεί, τον περιμένουμε στο Rap Star», τόνισε.

Τέλος, ρωτήθηκε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τις δηλώσεις που είχαν ανταλλάξει. «Αν θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο Rap Star, τον περιμένουμε μετά χαράς. Αφού θα είναι στο άλλο ριάλιτι, πάλι θα μαλώνουμε φέτος, από ό,τι φαίνεται», είπε κλείνοντας.